Автор
Теодор Муховски

Всички граници са преминати: Кание Уест забранил достъпа на Бианка Ченсори до социалните мрежи с цел нейна "защита"

Кание Уест е забранил на съпругата си Бианка Ченсори да използва социалните медии, за да я предпази от негативни коментари, твърдят запознати, които обаче са на мнение, че приятелите ѝ смятат, че това всъщност е поредната тактика за по-нататъшното ѝ "изолиране". 

DailyMail.com вече съобщи за продължаващите опасения на приятелите на Бианка - съпругата на Кание, че 46-годишният рапър я манипулира. Мнозина смятат, че последните му действия продължават да подчертават модела на "контролиращо" поведение. 

Бианка винаги е била активна в социалките, докато не се омъжи за Кание", казва ексклузивно пред DailyMail.com вътрешен източник. 

View post on Instagram
 

"Той не иска тя да има постове и снимки, защото смята, че това ще я нарани, ако ѝ се наложи да чете гадостите, които хората говорят за нея под постовете. 

„Той я убеждава, че след като вече е звезда, трябва спре да се показва и това е ужасяващо за тези, които я познават, тъй като тук се усеща като друга форма на контрол“. 

Приятели обаче се възпротивиха на факта, че рапърът, който се подвизава под името Ye, публикува пикантни снимки на съпругата си в собствения си профил в Instagram - въпреки че уж твърди, че тя се нуждае от защита. 

Вътрешният източник добавя: "Той показва цялата ѝ голота в собствения си акаунт, за да може да я контролира. По този начин я изолира от света. 

Феновете са ядосани от факта, че обикновено напористата дизайнерка се съгласява с исканията на Кание, както подчертава източникът: "Тази силна Бианка, която не искаше повече да се занимава с неговите глупости, сякаш отново изчезна“. 

"Тя носи това, което той иска, ходи там, където той иска, и прави това, което той иска, защото наистина няма друг избор. От негова дизайнерка тя се превърна в негова съпруга, което за съжаление не е платена длъжност. Тя е в капан“. 

Още през октомври DailyMail.com разкри, че носителят на "Грами" рапър е инструктирал съпругата си "никога да не говори" - и ѝ е издал набор от правила, по които да живее, включително конкретни храни, които може да яде, и какво може да носи. 

Вътрешни лица твърдят, че дизайнерката "вече няма собствен ум" и вместо това просто се "подчинява" на противоречивия рапър, защото той я е убедил, че имат "кралски" статут. 

"Кание има набор от правила за Бианка, които включват никога да не говори и да носи това, което той иска да носи", обясни източникът. "От нея се изисква също да яде определени храни и да тренира, въпреки че Кание не тренира". 

Бианка и Кание се женят тайно през декември 2022 г., само месец след като той финализира развода си с 43-годишната Ким Кардашиян. 

Дизайнерката, дъщеря на известен австралийски гангстер, е израснала в квартал от висшата класа в Мелбърн и е посещавала престижната баптистка гимназия "Кери". 

Един от бившите ѝ съученици я описва като "социална пеперуда, която е била приятелка с всички", преди да се сдобие със слава. 

Двойката, която за пръв път беше снимана заедно през януари, непрекъснато демонстрира странни тоалети, откакто е публична личност, като Бианка често е забелязвана да носи голи чорапогащи и бляскави топове. 

View post on Instagram
 

По-рано този месец Кание сподели поредица от провокативни снимки на съпругата си в Instagram. 

За първи път той публикува няколко снимки на Бианка на своите 18,4 млн. последователи в Инстаграм, на които тя е облечена в черен стринг и бикини. 

Близките на Бианка получиха надежда, че тя може да започне да се бори срещу изискванията на Кание в края на 2023 г., след като според съобщенията ѝ е омръзнало да бъде третирана като негова "мълчалива немощ". 

Твърди се, че след соло пътуването ѝ до дома в Австралия тя го е заплашила, че ще я загуби, ако поведението му продължи. 

Съобщава се също, че тя е нанесла "удар" на съпруга си заради неговите ненормални и обидни антисемитски изблици. 

Вътрешни лица разкриха: "Тя му каза, че поведението му напоследък е неприемливо и че той трябва да се извини, защото ги излага на опасност и дава ужасен пример на децата си. 

На Бианка наистина ѝ е писнало от неговото търсене на внимание и знае, че той не е такъв, какъвто е в действителност.

Горката Бианка: Обсебеният Кание Уест се зае да клонира бившата си Ким Кардашиян
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Горката Бианка: Обсебеният Кание Уест се зае да клонира бившата си Ким Кардашиян

Автор Ева Григорова