Автор
Евелин Попадийна

Супер секси: Как Адриана Лима се върна в топ форма

Седмицата на модата в Париж приключи на 1 октомври. Тази година привлече особено внимание – Алесандро Микеле дебютира като нов креативен дизайнер на Valentino, а Бела Хадид се разходи по модния подиум, след две години отсъствие, в ревюто на Saint Laurent. Цялото внимание обаче привлече Адриана Лима, която не само прекъсна спирането на кариерата си за шоуто на Schiaparelli, но и изуми всички с невероятната си фигура.

През 2022 година Адриана роди третото си дете, а следващата година и половина със сигурност не е била една от най-лесните в живота ѝ. Дори по време на бременността моделът сподели пред медиите, че не планира бързо да се върне във форма, защото не иска да тормози тялото си. Въпреки килограмите си, тя не се отказа от социалния живот – продължи да позира на червения килим, да сияе на снимките и да се облича в high fashion тоалети. Под снимките си обаче получаваше стотици негативни коментари относно теглото ѝ. На които самата тя отговори, че външният ѝ вид е само нейна работа и ще се погрижи за тялото си веднага щом получи разрешението на лекарите.

Адриана Лима
Адриана Лима
Адриана Лима
Адриана Лима

И наистина го направи! Звездата се показа на модната седмица в Париж в най-добрата си форма и впечатли всички с тънката си талия. Лима неведнъж е споделяла, че се старае и следи теглото си заради доброто здраве. Самата тя твърди, че най-краткият път към дълголетието е чрез правилно хранене и движение. Адриана е против хранителните добавки и приема само някои витамини, предписани от лекар.

Адриана Лима
Адриана Лима

За диетата на модела отговарят няколко професионалисти – диетолог и специалист по китайска медицина. Те всяка седмица съставят специално меню за Лима, което тя спазва много стриктно. В менюто има главно зеленчуци, салати, постно месо, риба, плодове и зелени смутита, а за гарнитура – нахут, кафяв ориз и едамаме. Освен правилен режим тя набляга и на много вода и билкови чайове, които помагат за прочистване на тялото. Ангелът на Victoria’s Secret не одобрява диети със сериозен калориен дефицит, като казва, че има нужда от сила не само да върви по подиума, а и да се грижи за децата си.

View post on Instagram
 
Адриана Лима
Адриана Лима

Стигаме и до тренировките, тъй като тя разчита и на това. Обича пилатес и йога, но споделя, че боксът и високо интензивните интервални тренировки ѝ помагат да постигне реални резултати. Освен всичко изброено, тя тича редовно, всеки ден скача на въже 10 минути, докато „сърцето ѝ започне да бие бързо“. Дори взима въже за скачане със себе си на почивка – заема малко място в куфара и можеш да тренираш навсякъде.

Адриана Лима
Адриана Лима

Адриана Лима е постигнала невероятни резултати благодарение на дисциплината, която е изградила през годините. А и в крайна сметка, за да изглеждаш перфектно, трябва да положиш усилия!

Кая Джоунс с ужасяващи признания: жрици на любовта ли са били The Pussycat Dolls
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Кая Джоунс с ужасяващи признания: жрици на любовта ли са били The Pussycat Dolls

Автор Ива Петрова