Автор
Антония Михайлова

Космически обрати за портфейла: Ретрограден Юпитер носи финансови трансформации за тези три зодии

Основният мотив на ретрограден Юпитер е да работи чрез потока от информация и контакти, които всеки човек има. За по-ефективно движение и развитие през 2025 г. Вселената сега иска всеки от нас да поеме нови знания или да се върне към връзките, които сме установили през лятото – когато Юпитер влиза в знака Близнаци за първи път от 12 години.

Според астролозите ретроградният Юпитер от 9 октомври 2024 до 4 февруари 2025 г. ще внесе значими промени в живота на три зодии, като постави финансовите им дела на изпитание. Очакват се както предизвикателства, така и нови възможности, които ще ги тласнат към преоценка на техните ресурси и подходи.

Телец

Юпитер във вашия финансов сектор ще ви принуди да преразпределите бюджета не само на личния, но и на семейния капитал. Може да мислите за разпределяне на заем, пари от застраховка или някакъв голям инвестиционен проект. Финансите ви ще бъдат засегнати през този период от някаква глобална криза, която можете да разрешите чрез ефективна оценка на това как контролирате работните си процеси.

Дева

Юпитер преминава в ретроградна фаза във вашия сектор на кариерата и статуса, което означава, че ще имате период на „избледняване“, свързан с напредък в професионалните приходи. Ще преразгледате заплатата си, може би дори ще смените работата си поради нарастващи лични амбиции и нужди.

Ретрограден Юпитер: Период на вътрешна трансформация и нови перспективи
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Ретрограден Юпитер: Период на вътрешна трансформация и нови перспективи

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпион

Ще бъдете принудени да се занимавате не с лични финанси, а с капитал, който се отнася до вашите семейни инвестиции. Например, ако сте мислили за покупка на жилище или продажба на апартамент, ще трябва да си дадете почивка - нещо ще ви попречи да направите промени в краткосрочен план. Само до февруари 2025 г. най-накрая ще решите как да промените ситуацията си, свързана с паричния ви поток.