Автор
Веселина Петрова

Плутон вече няма да бъде ретрограден: 3 зодии ще претърпят големи промени

Плутон спира да бъде ретрограден - след 12 октомври. До 30 ноември той е в знака на Козирог и това ще ни накара да променим целите си, да поемем повече отговорности, да се променим.

До 12 октомври всичко ще започне изненадващо да се променя, сякаш земята изчезва под краката ви. Спокойно - виновен е Плутон. Но е за добро.

Овен

Отношенията ви доказани авторитети в живота ви ще се променят безвъзвратно. Възможно е да смените гражданството, социалния статус, професията. Възможно е точно сега да промените кариерното си развитие и да започнете да работите изцяло от вкъщи или за себе си.

Везни

Плутон ще ви принуди да преразгледате мястото си в обществото. Възможно е да смените дома или дори да отидете да живеете далеч. За много Везни започва период, в който семейният живот ще изисква повече внимание. Очаквайте сериозни промени.

Козирог

За представителите на този знак Плутон ще промени самопредставянето, титлата и имиджа. Може да заемете сериозна позиция в офиса, да получите много отговорен пост или правомощия. Не се притеснявайте, всичко върви по план.