Автор
Ива Петрова

Първи свалки и закачки в "Биг Брадър": Ще пламне ли любов между Беба и Виктор

Бургаският супермен Виктор, по-известен като "нацепения батка", бързо се ориентира към съквартирантката си Теодора Янева, по прякор Беба.

От Lupa.bg. напомнят, че бившата гимнастичка Беба е вече добре позната на публиката с предишните си романтични подвизи, особено с аферата ѝ с Митко Митков – бившия футболист на ЦСКА. Той яде не малко ядове с нея, след като тя реши да го изостави, но както изглежда, Теодора не си губи времето.

View post on Instagram
 

Още при представянето си в шоуто Беба заяви уверено, че е независима, необвързана и готова да обърне Къщата с главата надолу. Освен това тя управлява свой салон за красота, скромно наречен на самата нея – "Бебка".

От своя страна едрогърдата красавица също хвърли око на мускулестия Виктор и с леко закачлива нотка започна да го разпитва за живота му. Виктор, който в началото на шоуто обяви, че няма нищо против да сваля всяка дама, която мърда, изведнъж заговори за семейство и сериозни намерения, точно в нейно присъствие. Дали промяната в тона му е заради красивата компания, не е ясно, но намеците му за семейно бъдеще със сигурност не останаха незабелязани.

Очаквай неочакваното: Ето какво направи "Биг Брадър" с багажа на съквартирантите
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Очаквай неочакваното: Ето какво направи "Биг Брадър" с багажа на съквартирантите

Автор Ева Григорова

При първоначалната си визитка в шоуто 29-годишният Виктор обеща, че ще огледа внимателно терена, преди да реши коя мацка ще стане негова мишена. Е, явно вече я е намерил – Беба е избраницата! И сякаш нещата между тях започват да се нареждат доста обещаващо.

"Всички в краката бръснати, а в главата блъснати!", коментира с ирония една от зрителките на шоуто по адрес на нахакания бургазлия.

View post on Instagram