Автор
Ева Григорова

Наистина ли: Не Галена, а Ивана била първата сред звездите у нас, отслабнала с инжекции

Оказва се, че не Галена е първата сред известните личности, която се е възползвала от спорните инжекции за диабетици, за да се втали. Всъщност Ивана е тази, която поема този риск преди всички останали, пише Hotnews.

„Смених много диети и накрая се спрях на „Зоната“. Не е трудно, вече 8 години съм с нея“, твърди фолк иконата Ивана. Въпреки че певицата продължава да настоява, че е постигнала мечтаното тегло именно благодарение на този режим, нейни близки разкриват, че истината е друга.

„Ивана наистина пробва със „Зоната“ преди 10-ина години и успя да отслабне, но не достатъчно. Режимът обаче не е от драстичните, след година-две тялото привиква и бързо започва да възвръща килограмите си. Така Ивана разбра, че това ще е поредният ѝ провал и преди 6 години премина на „Оземпик“, споделят източници, близки до певицата.

Истината е, че Ивана е пионер сред известните дами, решили да използват тези инжекции. Лекарството е било препоръчано от личната ѝ ендокриноложка. След като решила да го пробва, певицата започнала да вижда резултати. Едва след нея и други звезди като Галена, научават за въздействието на „Оземпик“.

Ивана върти лютеница и сръбско на Деня на независимостта (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ивана върти лютеница и сръбско на Деня на независимостта (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова

Въпреки всичко никоя от тях не признава публично за използването на инжекциите, а някои дори рекламират различни методи за отслабване, които носят допълнителни приходи. Ивана, от своя страна, продължава да настоява, че е постигнала стройната си фигура чрез „Зоната“, особено след като навършила 50.

Певицата е изтрила всички стари снимки, на които изглежда с поне 40 кг по-пълна, като дори в Инстаграм няма следи от този период, отбелязват от HotNews.bg.