Автор
Ева Григорова

Заклинания и дилеми: Преслава преди големия си концерт

На прага на дългоочаквания си голям юбилеен концерт в София Преслава неочаквано се изправя пред нещо далеч по-мистериозно от избора на сетлист – собственото си творчество. И не става въпрос за музиката, а за почерка ѝ.

Оказва се, че певицата, обичана от милиони, може да е скрита майсторка на... древни заклинания! Или поне така изглежда от начина, по който сама описва своите неразбираеми дори и за самата нея бележки.

View post on Instagram
 

„Като си гледам почерка, започвам да се притеснявам да не отключа някое древно заклинание“, шеговито споделя Преслава, като вероятно си представя сцената как от нотните листове започват да се надигат мистични сили.

И все пак, въпреки риска от „магическо“ объркване, певицата е изправена пред друго предизвикателство – трябва да вземе едно от най-трудните решения в кариерата си. Топзвездата на поп-фолка брои дните до мащабния си концерт в зала „Арена София“ и трябва да реши кои от своите хитове ще остави в програмата и кои ще отпаднат.

View post on Instagram
 
Преслава показа доведения си син – младият Павел плени феновете
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Преслава показа доведения си син – младият Павел плени феновете

Автор Ива Петрова

„Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала “Арена София" на 16.11, защото бройката е доста голяма, но просто не мога да реша! Всички ми носят толкова много емоции и всеки от вас има своя любима… От коя ли да се откажа? Помогнете ми, коя трябва задължително да остане в сетлиста?“, обърна се тя към феновете си, за да ѝ помогнат в съдбоносния избор.

Какво ще се случи на 16 ноември? Дали древното заклинание ще се задейства, или публиката ще бъде омагьосана от музиката? Това предстои да видим!

View post on Instagram