Автор
Ива Петрова

Скандално откровение в "Биг Брадър": Ивон Рей разкри шокиращия си брой партньори

Още с първите си крачки в Къщата на "Биг Брадър" Ивон Рей без съмнение се заяви като една от най-провокативните и любопитни фигури на сезона.

С най-голямо внимание обаче се откри един конкретен момент - когато по време на игра с бутилка и въпроси без заобикалки Ивон реши да сподели нещо, което накара всички да замръзнат. 49-годишната блондинка от Монако, известна с необикновения си живот, започна да брои на пръсти, споменавайки броя на хората, които са били близо до нея през годините. "Плюс оргиите... значи...", започна тя, като определено това не предвещаваше скромна цифра.

View post on Instagram
 

"Започнала съм от 12-годишна възраст, сега съм на 49... 1820 мъже. Сериозно!", каза тя с усмивка, оставяйки всички в шок. И въпреки това, че по-късно поясни, че числото няма нищо общо с най-древната професия, а е резултат на чисто удоволствие, ефектът беше взривоопасен.

"Не е толкова поради някаква друга работа, да не си помислите, моля ви се! Просто удолоствие!", завърши българката, която е прекарала дълга част от живота си в Монте Карло.

Невероятно, но факт: Вижте целувката на Ивон от "Биг Брадър" с Енрике Иглесиас (Видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Невероятно, но факт: Вижте целувката на Ивон от "Биг Брадър" с Енрике Иглесиас (Видео)

Автор Ева Григорова

Зрителите обаче не останаха безучастни. Коментарите в социалните мрежи бързо избухнаха, като някои сравниха Ивон с известни български персонажи, сред които и Митьо Пищова, известен с внушителния си брой завоевания.

"Митьо Пищова – 3200; Ивон – 1820", констатираха някои зрители. А други пък иронично допълниха, че и скандланият рапър Пъф Деди с удоволствие би се присъединил към гореспоменатата бройка и би оценил подобна откровеност.

View post on Instagram
 

Дали споделената бройка е шега, или действителност, остава загадка, но ефектът беше налице. Зрителите продължават да обсъждат нейната откровеност, а съквартирантите със сигурност ще се замислят два пъти, преди да предизвикат отново на разговор скандализиращата дама.

Едно обаче е сигурно - Ивон Рей успя да постави себе си в центъра на вниманието и за пореден път доказа, че умее да държи публиката на ръба на стола.

View post on Instagram