Автор
Ева Григорова

Наталия Симеонова: Денис ми поиска откровена прошка, обичам го

"Дълбоко в себе си простих на Денис, но и той ми поиска откровена прошка, което е две страни на едно цяло, ние двамата сме едно." Така Наталия Симеонова показа, че чувствата между тях са живи, предаде "България днес".

Водещата на култовото предаване "Море от любов" разкри, че е имала периоди, в които е била на дъното, но е успяла да стъпи отново на земята.

"Разговорите лекуват, лекуват душите ни, лекуват и децата, които не са щастливи в тези периоди, и смея да твърдя, че ние двамата с Денис се излекувахме", разказва още Симеонова.

"Много обичам Денис, но също така съм наясно, че парен каша духа и доверието, което някога съм му гласувала, трудно мога да дам отново на когото и да било, защото болката от предателството е непоносима", добави още тя. И поясни, че половината от времето си прекарва в Тампа, САЩ, където живее съпругът ѝ.

Двамата са заедно от 1993 г., а през 1999-та сключват граждански брак. Наскоро семейството чества 25-годишнина от вричането си във вярност.

"Дай Боже Денис да е жив и здрав и дълги години да се радваме на живота", си пожелава Симеонова. Тя не крие, че със съпруга ѝ са изключително горди и от музикалните успехи на 25-годишната им дъщеря Виктория Ризов.

Гордостта на мама и татко: Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов направи фурор в "Гласът на България"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Гордостта на мама и татко: Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов направи фурор в "Гласът на България"

Автор Ева Григорова