Автор
Ива Петрова

Крехкият Мимо Гарсия от "Островът на 100-те гривни" се разплака под обстрела на Владо

Психическата устойчивост на най-пасивния участник в „Островът на 100-те гривни“ се оказа на ръба.

Съдебният заседател и открит хомосексуалист Мимо-Гарсия се засегна от един от най-силните мъже в шоуто и се разплака пред камерите, съобщава Lupa.bg.

View post on Instagram
 

Татуистът Владо публично заяви, че слабият участник е заел мястото на истински авантюрист, който също е имал желание да участва на Филипините. Тези думи предизвикаха бурна емоционална реакция у Мимо.

"Получавал съм грозни обиди и съм претръпнал, но сега се почувствах много зле. Не знам от какъв пиедестал един човек може да определя дали друг заслужава да бъде някъде, или не заслужава. Освен това аз вече съм бил по телевизията като коментатор при Наталия Кобилкина, спирали са ме в парка "Заимов" и съм имал пет минути слава, и сега ми е хубаво да бъда себе си. Когато ми се спи - спя, когато ми се работи - работя", сподели през сълзи Мимо, който прекарва по-голямата част от времето си на плажа в размисли.

Звезда от "Островът на 100-те гривни" е новата "Мис София"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Звезда от "Островът на 100-те гривни" е новата "Мис София"

Автор Ива Петрова

Разстроен от реакцията на съдебния заседател, Владо се опита да го успокои. "Целта ми беше да ти покажа моята гледна точка - на човек, който се е подготвял да дойде на Филипините. Защото на мен ми е безкрайно интересно да съм в джунглата, да съм на игри и да правя нещо с ръцете си. Ако ти си сигурен в себе си, знаеш какво искаш и на какво си способен, моите думи нямат никакво значение", казва татуистът.

View post on Instagram