Автор
Ива Петрова

Шокиращата истина: Анджела от "Биг Брадър" с еротични оферти за 250 лв.

Моделката и инфлуенсър Анджела Ташева, участничка в новия сезон на „Биг Брадър“, стана причина за поредния скандал в риалити формата. Красавицата с провокативен имидж разкри, че продава еротични снимки и видеа на платформата „Онли фенс“, където цените варират – най-горещото съдържание достига до 250 лева. Според публикация в „Галерия“ цените стартират от 20 долара и се увеличават според желанията на клиентите.

Ташева привлича вниманието на потребители на сайта не само от България, но и от страни като Сърбия, Румъния и Турция, както и от Англия. Скандалната ѝ бисексуалност също е тема на разговор, след като тя я разкри с провокация, която предизвика множество негативни реакции. Въпреки това Анджела не съжалява за своите избори.

View post on Instagram
 

Любопитна подробност от живота ѝ е, че в началото тя не е възнамерявала да се занимава с подобни неща. „Беше ми странно и дори се противях на идеята за голи снимки“, признава Ташева. В училище тя била една от малкото момичета, които не се поддали на модата с голи фотоси. Въпреки това, след години, тя променя възгледите си.

Решението да се включи в „Онли фенс“ идва, след като нейни профили в социалните мрежи били многократно докладвани за еротично съдържание. „Започнах да снимам видеа и осъзнах, че ми харесва“, споделя тя. Само за година Анджела се издига до една от най-популярните българки в платформата.

Кристи и Косара в челен сблъсък в "Биг Брадър" - ВИДЕО
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Кристи и Косара в челен сблъсък в "Биг Брадър" - ВИДЕО

Автор Ева Григорова

Кариерата ѝ в „Онли фенс“ обаче не започва просто ей така – Ташева черпи вдъхновение от друга известна гола звезда, Стефани Разсолков, която участва в „Сървайвър“. Стефани ѝ помогнала да изгради имиджа си и да привлече интерес, особено от чужденци. Въпреки че българите се „пазарят“, както коментира Анджела, разпространението на нейните кадри в интернет ѝ носи още повече печалби.

Зрителите на „Биг Брадър“ също не пропуснаха да забележат нейната близост с друг участник - Виктор от Бургас. Спекулациите за връзка между тях се засилиха, след като двамата намекнаха, че се познават от миналото, но избягват да разкриват детайли за отношенията си.

View post on Instagram