Автор
Антония Михайлова

Световни звезди в България: Венсан Касел и Аня Тейлър-Джой снимат филм у нас

Френската звезда Венсан Касел и холивудската сензация Аня Тейлър-Джой, позната на киноманите от филми като „Фуриоза“, „Менюто“ и др., са пристигнали в София. Повод за визитата им са снимките на нов филм.

По информация на 24 часа бившият съпруг на Моника Белучи е бил засечен в хотела му, а репортер на медията е видял актрисата по „Витошка“, където блондинката, известна с големите очи, се била спряла да хапне в заведение.

View post on Instagram
 

В социалните мрежи дори вече се появиха снимки на фенове с нея. Според свидетели, по време на вечерната си разходка, Тейлър-Джой посетила столичната книжарницa на ул. „Шишман“. По думите им тя била в компанията само на един колега от снимачния екип.

Лентата, за чиито снимки актьорите са у нас, е Sacrifice. В нея се разказва за благотворително събитие, на което настъпва хаос, когато се появява радикална група, която търси мистичен артефакт, свързан с древно пророчество.

Бременната от Венсан Касел, Нара Баптиста, се пусна топлес
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Бременната от Венсан Касел, Нара Баптиста, се пусна топлес

Автор Ива Петрова

Режисьор на продукцията е Ромен Гаврас, известен с филма си „Ще дойде ден“. В Sacrifice участват още Крис Еванс, Салма Хайек и др.

Между другото, само преди около месец стана ясно, че Касел очаква четвъртото си дете, този път от знойната мулатка Нара Баптиста, която работи като модел.