Автор
Антония Михайлова

Новата изгора на Венсан Касел подлуди феновете с тези секси снимки от плажа

След като Венсан Касел се раздели с красивата Тина Кунаки, феновете на двойката бяха сигурни, че френският актьор ще остане ерген за дълго време.

Но дори и след 50-те Венсан показа, че не е готов да се откаже лесно от имиджа си на сърцеразбивач. Новата му приятелка определено не изглежда по-зле от бившите изгори на актьора. 

View post on Instagram
 

До неотдавна екзотичната австралийка Нара Баптиста участва в множество конкурси за красота и дори няколко пъти попадна сред 10-те най-красиви жени в страната. Днес 27-годишната Нара е поразредила модните си изяви, за да има повече време за образованието си.

Що се отнася до връзката ѝ с Касел, явно всичко е много сериозно там. Актьорът вече я запозна с най-малката си дъщеря Амазони и дори я покани на рождения ѝ ден.

А приликата на изкусителната Нара с Тина е удивителна. Този факт често става обект за шеги от страна на почитатели на 57-годишния актьор, които често му подмятат, че си пада по цветнокожи млади дами.

Но освен визуално Баптиста прилича на Кунаки и по страстта ѝ към предизвикателните и провокативни фотосесии. Такава една именно от секси и откровени фотографии серия Нара си спретна преди броени дни и успя с нея доста силно да разгорещи страстите сред последователите си в социалните мрежи.

Мъжът, който зае мястото на Венсан Касел в сърцето на Тина Кунаки (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Мъжът, който зае мястото на Венсан Касел в сърцето на Тина Кунаки (Снимки)

Автор Антония Михайлова

На кадрите хубавицата позира в ярки плажни рокли, които съвсем леко прикриват тялото ѝ. Не е никак учудващо, че ценител на женската красота като Касел е обърнал толкова голямо внимание на тази знойна брюнетка.

Имайки предвид сексапила ѝ, няма да се изненадаме, ако Венсан скоро реши да се раздели със статута си на ерген. Да припомним, че той и бившата му съпруга Тина Кунаки стигнаха до олтара две години след началото на връзката си. Ако и този път всичко върви по същия начин, скоро можем да видим и Нара в ролята на булка.