Автор
Ева Григорова

Зловещото пророчество за Лиъм Пейн: Бившата му годеница разкри шокиращи подробности

Съкрушената бивша годеница на Лиъм Пейн, Мая Хенри, споделя, че някогашният член на One Direction зловещо е предсказал ранната си смърт.

Смъртта на Лиъм беше обявена в сряда. Бившият хитмейкър на One Direction е бил на почивка в Буенос Айрес, когато е паднал от третия етаж на хотел. Тялото му е било открито във вътрешен двор на хотела. Полицията е била повикана от управителя на хотела. Смята се, че Лиъм е паднал от около 13 или 14 метра и е получил "много сериозни наранявания, несъвместими с живота."

Лиъм и бившата му годеница Мая се срещнали за първи път през 2015 г. по време на среща с фенове на One Direction след концерт в Тексас. Те се засекли отново през 2018 г. на модно ревю на Dolce&Gabbana, близо до езерото Комо, където тя е била модел. Двойката се сгоди през ноември 2019 г. - само три месеца след официалното начало на връзката им през август същата година - но се разделиха през юни 2021 г. По-късно се събраха отново и се сгодиха за втори път, преди окончателно да прекратят отношенията си през май 2022 г.

Мая е обсъждала проблемната им връзка във видео в TikTok миналата седмица и в интервю за подкаст в понеделник, два дни преди смъртта му. В понеделник моделът споделила пред YouTube подкаста The Internet Is Dead: "Той винаги ми пишеше, откакто се разделихме, казвайки: 'Не съм добре'.

"Той винаги си играеше със смъртта, казвайки: 'Ще умра, не съм добре'. Имаше един случай, когато се опитах да му помогна, но той не приемаше помощта. Той пишеше на майка ми и казваше: 'Не съм добре, нека Мая се свърже с мен', защото аз не отговарях," съобщава The Sun.

Лиъм, който беше известен като една пета от световноизвестната група, придоби слава през 2011 г. след участието си в The X Factor, когато съдията Саймън Кауъл го избра заедно с Луи Томлинсън, Хари Стайлс, Зейн Малик и Найл Хоран. Но приятелят на Лиъм, Люк Бенсън, се изказа за това колко "болен" е бил певецът от One Direction, предполагайки, че е платил висока цена за славата.

В изявление, подписано от "Луи, Зейн, Найл и Хари", колегите на Лиъм Пейн от One Direction казаха: "Напълно сме съкрушени от новината за смъртта на Лиъм. С времето и когато всички са готови, ще има още какво да се каже. Но засега ще отделим време да скърбим и да преживеем загубата на нашия брат, когото обичахме силно.

Спомените, които споделихме с него, ще бъдат ценени завинаги. За момента мислите ни са с неговото семейство, приятелите му и феновете, които го обичаха заедно с нас. Ще ни липсва ужасно. Обичаме те, Лиъм."