Автор
Теодор Муховски

Последната снимка на сина на Лиъм Пейн и сърцераздирателното му признание за бащинството

Лиъм Пейн си замина от този свят, като остави без баща седемгодишния си син Беър.

Звездата на One Direction държеше семейството си далеч от светлините на прожекторите и през годините сподели само няколко снимки на сина си. Двамата с Черил от Girls Aloud, посрещнаха Беър през март 2017 г, но двойката се раздели малко след първия рожден ден на Беър.

През май 30-годишният Лиъм сподели в профила си в Инстаграм снимка на Беър, облечен в жълто палто, който гледа огромен плакат на певицата. Той написа под сладката снимка: „Искам един ден да бъда на билборд, татко“.

View post on Instagram
 

Феновете не можеха да повярват колко пораснал изглежда Беър, след като родителите му взеха решение да го държат далеч от общественото внимание.

Някои от коментарите бяха доста любопитни:

„Как е станал толкова голям?“.

„Мечо е невероятно момче, той е най-големият поддръжник на баща си“.

След раздялата си Лиъм и Черил се грижеха съвместно за сина си, като продължиха да го държат далеч от общественото внимание.

Никой от двамата не бе показвал снимка на лицето на Беър и въпреки че бе държан далеч от светлината на прожекторите, той вече разбра, че майка му и баща му са много известни. Черил призна, че Беър намира за „доста готино“, че родителите му са знаменитости. В разговор с британския Vogue Черил настоява, че е твърдо решена синът ѝ да има „нормално детство“.

„Не искам хората да го разпознават на улицата. Но той е разбрал, че съм известна. Един ден той ми каза: „Какъв късметлия съм, че имам известни родители?“. Отговорих му, че това няма значение. А той каза: „Да. Но е доста готино.“

View post on Instagram
 

Преди смъртта си Лиъм заявяваше, че от 16-годишна възраст е мечтал да стане баща и е бил решен да се установи и да има спокоен живот с Черил. Връзката им обаче започна да се разпада малко след като Беър навърши една година.

Лиъм дори призна, че появата на Беър е „съсипала“ връзката им, но по „всички правилни причини“. Бившите съпрузи живееха близо един до друг, за да могат и двамата да бъдат около сина си.

Лиъм беше на мнение, че Черил е много добра майка.

"Един или два пъти седмично мога да водя сина си на училище и това е най-хубавото нещо. Отношенията, които имаме сега като приятели, само се задълбочават. Разделихме се по някаква причина и сега тя ми дава пълна автономия в живота ми и мога да правя това, което искам, а аз знам, че той е обгрижен. Той е всичко, за което тя се грижи, и не бих могъл да искам повече. Живеят на три минути от дома ми. Винаги се залепям за мястото, където е той. Сега животът ми е негов. Парите ми са негови. Той е прекрасно, прекрасно момче.“

Ето защо певецът Лиъм Пейн продаде имението си. Причината ще ви ужаси!
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

Ето защо певецът Лиъм Пейн продаде имението си. Причината ще ви ужаси!