Автор
Ева Григорова

Какво се случи в "Биг Брадър": Наистина ли Анджела напусна по медицински причини

Още преди началото на снощния епизод на "Биг Брадър" беше съобщено, че ще има извънредна ситуация в най-обсъжданата къща в България. От рекламите си личеше, че някой ще си ходи вкъщи и ето че стана ясно кой отпада от скандалния риалити формат. Самата Анджела Ташева - инфлуенсърката и еротичен модел, която бързо се превърна в един от най-обсъжданите личности от предаването.

Според официалната информация, която съобщи Големият брат снощи, Анджела споделила, че не се чувства добре през последните дни и имала нужда от допълнителни медицински изследвания.

View post on Instagram
 

Подробности така и не бяха дадени в ефир, а и през излъчените до момента епизоди не се спомена нито веднъж за влошено здравословно състояние на Анджела. Това наведе по-мнитлените зрители на мисълта, че може би договорката между Ташева и екипа на предаването за престой е изтекла и тя вече е била свободна да си тръгне от предаването. С обяснението, че е необходимо инфлуенсърката има нужда от престой в болница за допълнителни изследвания.

Любопитен факт е, че по подобен начин близка приятелка на Анджела - най-популярната българка в Onlyfans - Стефани Разсолков, напусна "Сървайвър" миналата година, по собствено желание.

View post on Instagram
 

"Това излизане на Анджела беше толкова фалшиво. От 100 километра си личеше, че НЕ Е изненадана, когато попита "наистина ли". До вчера кряка и буйства, сега била зле със здравето. Защо ни правите на будали", коментира зрител. "Голяма актриса, за малко да се хвана", ехидничи друг.