Автор
Ева Григорова

Веселка от "Биг Брадър" е доволна от килограмите си, ето как е изглеждала на бала си (Снимка)

Веселка, която предизивка истински фурор и десетки реакции на възмущение в социалните мрежи със скандално голото си влизане в "Биг Брадър", всъщност се гордее с фигурата си. И това определено си личи от Инстаграм профила ѝ, в който най-ранните нейни снимки с хаштаг "bodypositive"датират от преди няколко години. Когато дори е била доста по-слаба от днес.

И докато зрителите на шоуто цъкат с език и недоумение защо показва толкова щедро тялото си, Веселка всъщност го харесва и дори се гордее, че е с по-пищни форми.

View post on Instagram
 

Преди години тя спечели титлата Miss Plus Size, а след това нашумя и с участието си в "Къщата на инфлуенсърите". В момента се подвизава в "Биг Брадър", като от една страна демонстрира стабилно самочувствие, от други далеч не е от личностите, които правят скандали в Къщата. Напротив.

View post on Instagram
 

Веселка Маринова се радва на тялото си и го приела, каквото е. За разлика от преди около 10 години, когато спазвала всякакви режими и правила опити да отслабне. Дори на абитуриентския си бал тя е била далеч по-фина от днес, но пък истината е, че самочувствието ѝ ѝ дава допълнителен чар.