Автор
Ива Петрова

Щастлива и потайна: Тита с нов мъж в живота си?

Популярната българска изпълнителка Тита изглежда отново е намерила любовта. Тя неволно разкри присъствието на нов мъж в живота си чрез публикувана от нея снимка, на която се забелязва голяма пура, намекваща за присъствието на нейния избраник зад кадър.

View post on Instagram
 

Въпреки че наскоро певицата бе споделила, че е необвързана, слуховете подсказват, че връзката й с тайнствения мъж всъщност датира от по-дълго време. Тита, изглежда, е решила да пази личния си живот в тайна, за да избегне нежелано внимание.

Близки до певицата споделят, че напоследък тя изглежда изключително щастлива, вероятно благодарение на новата връзка в живота й. Тита явно е решила да не афишира публично отношенията си, за разлика от предишните си връзки.

View post on Instagram
 

За сравнение, последната й публична връзка беше с ММА боеца Недко Николов. Тяхната връзка премина през няколко етапа, включително годеж, но в крайна сметка приключи. Сега и двамата изглежда са продължили напред с нови партньори, като Недко не се колебае да показва новата си приятелка в социалните мрежи.