Автор
Ива Петрова

Кристи след „Биг Брадър“: Не е това, което изглежда

Часове след напускането на Къщата на „Биг Брадър“, ексцентричната Кристи заяви в ефира на Нова ТВ: „Нищо не е това, което изглежда“.

Всички видяхме истериите ѝ, когато остане без цигари и нестабилното ѝ психично състояние, но това, което заяви може да накара много хора да се замислят.

„Има страшно много неща, които се случват зад кулисите. Нека хората не съдят само по това, което виждат“, каза дъщерята на бившия футболист Росен Кирилов. „Аз съм човек, който обича живота, бунтар, който обича да опровергава“, така се описа брюнетката.

View post on Instagram
 

На въпрос дали се е чувствала добре с останалите съквартиранти, Криси отговори: „На мен хората ми бяха страшно приятни. Не съм човек, който се влияе от хорското мнение и от интриги. На всеки понася по различен начин подобен социален експеримент. Бих провокирала всеки, който седи вкъщи на дивана, да се пробва, за да види докъде ще стигне и как ще издържи там. Научих, че няма значение кой от къде е, раса, религия, пол, ако е хубаво, когато всички сме заедно“.

Кристи заяви, че няма намерение да гледа предаването, дори не е сигурна дали ще изгледа вече изминалите епизоди. Все пак сподели на кого ще стиска палци: „За мен победител е Радо, когото не излъчват особено много. Не е както е в Къщата“.

Джулиана Гани се затъжи за "Биг Брадър" - ето какво иска да направи в Къщата
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Джулиана Гани се затъжи за "Биг Брадър" - ето какво иска да направи в Къщата

Автор Ева Григорова