Автор
Ева Григорова

Мария и Миглена Ангелова се сдърпали жестоко в "Биг Брадър"

Тежък конфликт се е заформил между фолкзвездата Мария и прочутата водеща Миглена Ангелова по време на последния лайф на "Биг Брадър", разкриват очевидци на бруталната сцена.

Двете напористи дами бяха поканени заедно с журналистката Кристина Патрашкова и победителя от "Хелс Китчън" Станислав Иванов, за да коментират участниците в шоуто, но вместо лежерна дискусия, се получи истински сблъсък.

View post on Instagram
 

Още на живо зрителите забелязаха напрежение между Мария и Миглена, които размениха остри реплики, въпреки че запазиха привидно цивилизован тон. Всичко започна от коментара на Миглена Ангелова за отношенията между съквартирантите Виктор и Теодора, който бързо предизвика реакцията на Мария.

Миглена се аргументира, че Виктор е бил оформен от попфолк културата и вижда в Теодора идеализиран образ на жените, които е възприемал в ранните си фантазии.

„Тя е визитна картичка на всички каки, които той е виждал като малък в мокрите си сънища“, каза Ангелова, предизвиквайки остро възмущение от страна на певицата, която видимо се напрегна и започна да върти очи.

Мария не закъсня да отговори на определенията на Ангелова, като изрази несъгласието си с поставянето на етикети върху жени. „Ето, това момиче Кристи е далеч от фолка – и като визия, и като поведение. Кой е виновен за това?! Нали все фолка ви е виновен“, тросна се певицата, като допълни, че съжалява съвременните мъже, които имат все по-малък избор. Тя дори определи Кристи като „абсолютен Гарсон, лишен от възпитание“, засилвайки напрежението в студиото.

View post on Instagram
 

Всъщност скандалът между двете ескалирал зад кулисите по време на рекламната пауза, когато Миглена Ангелова се опитала да се извини на Мария. Въпреки усилията на Ангелова да обясни, че коментарите ѝ не са били насочени срещу певицата лично, Мария реагирала остро и дори я нарекла „лелка“.

"Беше много грозна свада", разкриват хора от предаването. Разменените реплики показали, че напрежението между тях е далеч по-дълбоко, отколкото изглежда на пръв поглед.

Мара Отварачката се кълчи в Хага по розови гащи (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мара Отварачката се кълчи в Хага по розови гащи (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова