Дойде ред и на онези, жадни за справедливост, любознателни и много практични представители от зодиака. 

Дами и господа – Везни (22.09 - 23.10)! Нека се потопим в дълбините на техния характер още сега.

1.Те прощават, но не забравят

Факт, злопаметни са и ако веднъж ги нараните, не очаквайте да забравят какво сте им причинили. Те умеят да прикриват емоциите си, така че не се лъжете от привидно доброто им отношение. Обичат да се учат от собствените и чуждите грешки, това е част от практичността им.

2.Обичат смислените връзки

Не си падат толкова по кратките флиртове и безмисленитe афери. Обичат да имат общи теми на разговор с половинката си и да се чувстват не само физически, но и психически привлечени от човека до тях. Това не означава, че за тях външността не е от значение, просто ако не ви намират за интересна личност, няма да намерите място в живота им.

3.Обожават баланса

Нищо не внася повече радост в живота на една Везна от баланса. Обичат всичко да е в точни съотношения и да има справедливост. Дисбалансът сериозно разклаща психиката на този представител от зодиака. Една от прекрасните им черти е, че са склонни да се извиняват и да признават грешките си.

4.Мозъкът им винаги работи на високи обороти

Те имат висока вродена интелигентност и винаги са жадни за нови знания. Зад всяко тяхно действие стои логична причина и е отлично премислено.

5.Недоверчиви са

Никога не се доверяват на сляпо. Имат нужда от солидни доказателства, за да ви повярват.

6.Знаят как да преговарят

Те винаги успяват да постигнат това, което искат, защото са безупречни в спора и в преговорите. На всичкото отгоре умеят чудесно да влизат в тона на другите.

7.Обичат тайните

Никога не казват всичко, което си мислят и задължително крият някаква тайна. Обичат да се преструват, че знаят по-малко, отколкото всъщност знаят и мразят да бъдат зависими от нещо или някого.

8.Мразят егоистите

Те знаят, че светът не се върти около тях и мразят хората, които занимават околните със себе си. Също така не харесват нерешителните и безотговорните личности.

9.Знаят кога и как да си почиват

Едно от чудесните качества на Везните е, че знаят как да си починат. Въпреки че повечето от тях са работохолици и често са под стрес, те оценяват важността на отдиха и умеят да се награждават с хубави ваканции, когато намерят време. Друго прекрасно тяхно качество е спокойствието и нежеланието им да се занимават с ненужни тревоги.

10.Просто няма как да им откажете

Везните могат да бъдат сурови и сериозни, но могат да бъдат и умилително чаровни. Ако искат нещо от вас, вие просто няма как да им откажете. Знаят как да ви убедят.

11.Не се интересуват от чуждото мнение

Или поне не от това на хората, които не ги харесват. Везните ясно начертават приоритетите си и ги преследват, независимо от обстоятелствата. Нищо не може да ги спре по пътя към набелязаните цели.

12.Знаят как да флиртуват

Особено мъжете. Ако са силно привлечени от някого, пускат чара си в действие. Не са много настъпателни, но не е и необходимо. Те просто са си чаровни.

13.Винаги е няколко хода напред

Везните са отлични стратези и винаги мислят няколко стъпки напред. Те са изключително внимателни и имат завидно спокойствие. Никога не взимат импулсивни и необмислени решения.

14.Никога няма да бъдат с егоцентрик

Везните могат да дадат много любов и внимание на обекта на желанията си, но ако не усетят, че това им се връща, може да си тръгнат бързо. За тях е много важно да дават, но и да получават.

15.За приятелите са готови на всичко

Нищо не може да застане между Везните и техните приятели. Ако имате близък от тази зодия, знаете прекрасно, че той е готов да преобърне света и да се скара с всички, само за да се чувствате добре.

16.Прекалено много се раздават за другите

Везните обичат да правят другите щастливи и понякога това се отразява неблагоприятно върху самите тях. Понякога трябва да помислиш за себе си.

17.Те са отлични слушатели

И умеят да дават точни съвети. Ако сте сред приятелите им, сте истински късметлии. С удоволствие ще изслушат проблема ви и ще направят всичко, за да ви помогнат. Те наистина ви съчувстват.

18.Не страдат от предразсъдъци

Както вече споменахме, Везните са много любознателни и за тях не съществуват граници. Искат да знаят всичко и не обичат да си поставят ограничения. Не обичат да съдят някого, когото не познават и определено предпочитат да прочетат книгата, отколкото да си направят заключение по корицата ѝ.

19.Везната е социално животно

Везните са тихи, но умеят да създават истински приятелства и дори обичат да организират шумни купони. Обичат интелигентните хора, от които имат какво да научат. Могат да водят разговор на тема „Смисълът на живота“ часове наред.

20.Понякога са непредвидими

И те са хора все пак. Освен това, Везната е въздушен знак, което говори за неочаквани промени в поведението им. Животът с тях не е скучен и понякога може да останете много изненадани.

21.Те са истински щастливи, когато любимите им хора са добре

Везните обичат хората около тях да бъдат щастливи и животът да върви хармонично. За тях е наистина важно любимите им хора да се чувстват добре. В противен случай ще бъдат нещастни и угрижени.

Драматичен край на годината очаква тези 3 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Драматичен край на годината очаква тези 3 зодии

Автор Теодор Муховски

Четете още: Най-неверните мъже в зодиака

Сред известните представители на зодия Везни са: Гуен Стефани, Бруно Марс, Уил Смит, Гуинет Полтроу, Диляна Попова и Васко Василев.