Автор
Теодор Муховски

5 зодии, които ще бъдат кармично засегнати от Черното новолуние в Лъв на 16 август

Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва за какво да се подготвите в най-скоро време. Единственият момент, в който не можете да избегнете съмнителни събития в живота си.

Свещеният август 2023 г. продължава да изненадва - след мощното пълнолуние "Стършел" предстои не по-малко важното Черно новолуние в Лъв. То е наречено така, защото към Слънцето и Луната ще се присъединят Венера и Лилит (Черна Луна). Всичко това може да донесе мистични събития в любовта, парите и външния вид.

По принцип всички събития, свързани с Черната Луна в Лъв, имат привкус на театралност, изкуственост, някакъв вид наивност и приглушеност. Така че бъдете сигурни, че от 14 до 18 август трябва да сте нащрек - в живота ви могат да навлязат енергии, които ще ви изиграят жестока шега с вашето нямо съгласие.



Хубавото на Черното новолуние е, че то може да ви помогне да видите своите страхове, комплекси или да се сблъскате с хора, които всъщност са недоброжелателни към вас. Просто наблюдавайте.

По отношение на финансите Черното новолуние може да донесе начало на печелене на пари в областта на психологията, магията, езотериката или начина на живот. Например може да се осмелите да предложите услугите си като стилист или да се заемете с изучаването на картите Таро и да проведете първия си консултантски сеанс. По тези въпроси Новолунието ще ви донесе "изпомпване" на страха и лесни пари - не се притеснявайте, движете се в избраната от вас посока.

Лъв

Новолунието ще окаже силно влияние върху вашия знак, особено ако сте родени между 14 и 18 август. Това означава, че събитието се случва близо до вашето Слънце в наталната ви карта. Възможно е да промените имиджа си, прическата си или да решите да заложите на визия, която сте носили преди години.
Новолунието може да ви донесе някаква несъвършена любов, като светкавица. Не очаквайте нищо сериозно от тази връзка, но тя определено е кармична и вероятно ви е дадена, за да работите върху самочувствието си.

Вероятно ще срещнете някого през следващите 2 седмици след Новолунието - следете за тези, които се връщат в живота ви. Това може да са ваши отдавнашни любовни истории.

Телец

Новолунието се случва във вашия жилищен сектор, но може да е свързано и с темата за любовта. Например ще решите да започнете да живеете с обекта на любовта си или да наемете жилище по-близо до неговия дом. Съществува и вероятност поради влиянието на енергията на Новолунието да ви хрумне идея за имот, която няма да е съвсем подходяща - може да решите да направите финансова инвестиция в апартамент, който скоро или ще продадете, или няма да се изплати.



Що се отнася до любовта, може да срещнете някого или близо до дома си, или родителите ви ще ви уредят да "гледате" с някой от синовете на техни приятели. Отнасяйте се към това с доза хумор.

Везни

Новолунието е във вашия сектор на приятелите и колегите, което означава, че на 16 август може да се окажете на събитие или празненство, на което да срещнете някого. Възможно е дори да имате връзка или романс с колега. Като цяло Новолунието поставя началото на нов цикъл, в който ще се присъедините към някаква група по интереси. Това може да е маратон, обучение, някакъв вид чат или група в социалните мрежи.

Възможно е в тази общност да има някои интереси на Черната Луна - таро, нумерология, астрология, решаване на сънища, билкарство или необичайно готвене. Като цяло това е чудесно Новолуние за творческите хора - можете да се популяризирате в социалните медии по интересен начин.



Рак

Новолунието настъпва във вашия сектор на финансите, което означава, че може да бъдете въвлечени в някаква необичайна ситуация с приходите. Например, постъпленията ви може да са свързани с темата за нещо магическо, но с подтекст, който не е съвсем адекватен. Условно казано, може да продавате курс по хранене, който е свързан с магическо мислене или необичайни диети. Или пък козметика или козметични услуги, които имат някаква степен на магия в себе си.

Възможно е също така да ви предложат да направите инвестиция в някакъв интернет проект, свързан с красотата, магията или финансите. Ако инвестирате пари, бъдете внимателни - те може да не ви се върнат. Венера управлява жилищния сектор във вашата карта, така че може да има възможност да инвестирате пари в къща, но в крайна сметка може да съжалявате за това през октомври.

Водолей

Новолунието е в сектора на партньорите ви, в квадрат с вашия управител Уран, което означава, че може да се случват странни неща с вашия обект на любов (или съпруг). Например, той може да се появи в някаква странна светлина или да се случва цяла неадекватна история с неговата професия, кариера или имидж.

Също така ръководството ви може да има идея да преработи трудовия ви договор, така че е по-добре веднага да преговорите финансовите аспекти - те може да са неясни.

Като цяло Новолунието ще ви докосне чрез съпруга или клиентите ви, колегите или абонатите и ще наблюдавате не съвсем нормални решения от тяхна страна. Например партньорът може да реши да продаде къща или да направи странен ремонт. Такива, при които, като се приберете вкъщи, може и да видите еленска глава, окачена на стената в кухнята.

Четете още: Ще се изненадате: Какво означава цветът на гъбата в кухнята