Автор
Десислава Недева

5 зодии, които все попадат на неподходящи половинки

Всеки може да се влюби сляпо и до уши, игнорирайки всички недостатъци на своя любим и предупредителни знаци, които крещят: „Внимавай“, но ние се правим на разсеян, само защото толкова много го иска. Погледът и всяка негова дума ни кара да настръхнем, но също така да не бъдем себе си. И все пак, в повечето случаи разумът се обажда, или инстинкта за самосъхранение, или шестото чувство, или както там го наричаме. Има хора обаче, които никога не слушат интуицията си, а действа първосигнално. Нека видим кои са те и защо попадат винаги на най-неподходящите мъже, които разбиват сърцата им.

Овен

Овните са уверен в себе си и обичат да се съревновават, затова често си падат по алфа мъжкари. Това автоматично свежда избора им до най-добре изглеждащия визуално човек, който е забавен и популярен, без да се задълбочат в мисли дали си подхождат по характер и колко точно красив е той като личност. Овенът трябва да се научи да вижда зад лъскавата обвивка, ако иска да счупи каръка и да срещне принца на белия кон.



Близнаци

Близнаците са силно социални същества и това може да ги вкара в сериозни интриги. Те често са заобиколени от хора като самите тях – свободни, леко шантави, непостоянни и винаги на гребена на вълната. Не подозират обаче, че за да са щастливи и спокойни в любовта, най-силно се нуждаят от някой, който е стабилен като скала, за да бъде пристан за вечно търсещата им нови преживявания душа.

Рак

Тъй като Раците се привързват силно към хората, които обичат, те стават лесна жертва за манипулатори от най-висока класа. Вие не допускате, че някой е способен да се подиграе с чувствата на другия, защото сте добри по душа, но другите обикновено се възползват от вашата чувствителност, за да се опитват да ви контролират. И докато вие сте лоялен партньор, ще търпите подобно поведение по-дълго отколкото е необходимо.



Везни

Везните са като маймунките, които не се пускат от клона, докато не се хванат за следващия. Те ще бъдат с някой, дори да не са убедени, че той е единственият, само защото изпитват ужас от идеята, че могат да останат сами. Това деструктивно поведение привлича доста неподходящи мъже в живота на Везните. Бъдете по-уверени в себе си и не занижавайте така лесно стандартите си от страх, че никой не иска да бъде с вас до края.

Стрелец

Един от най-големите страхове, който стои пред Стрелците е идеята за пълна обвързаност и отдаденост един към друг. Ето защо, те предпочитат да си хванат за гадже човек, който е по-самостоятелен и не държи да прекарват цялото си свободно време заедно. Само че не подозират, че с подобен подход, вървят по много тънък лед, който ако се пропука, попадат в пропастта на пълното безразличие и търсене на взаимна изгода, вместо искрени чувства.

Четете още: 6 зодии, които винаги обвиняват другите за грешките си