Автор
Десислава Недева

6 зодии, които винаги обвиняват другите за грешките си

Това са хора, които никога не признават, че са сгрешили, а винаги някой друг или обстоятелствата са виновни за несгодите. Когато това се случва ежедневно и ви се налага да комуникирате с такъв човек в работата или у дома, той може доста да опъне нервите ви. Защото хората не са съвършени и често правят грешки, но трябва да имат доблестта да ги признаят.

Представителите на тези 6 знака от зодиака трудно се справят с последиците от своите грешки и бързо намират оправдание, че някой друг им е виновен за случилото се. Нека видим кои са те:

1. Водолей

Те просто не допускат, че биха могли да постъпят нечестно или грешно спрямо друг човек. Затова, когато отношенията с любимия не вървят, винаги отсрещната страна поема отговорността за раздялата. Водолеите виждат недостатъците на всички, освен своите собствени. Те не ви обвиняват умишлено, а искрено вярват в своята безпогрешност.



2. Близнаци

Близнаците са царе в манипулацията и винаги ще извъртят случващото се в тяхна полза. Това е заложено в гените им и никога няма да се промени. Когато един колектив постигне целите си и успява в своите начинания, Близнакът ще е първият, който ще се самоизтъкне, че видиш ли, благодарение на него се случва този просперитет. Има ли проблем обаче, няма да му видите очичките, защото ще е станал по-нисък от тревата.

3. Дева

В представите на Девите, те са съвършени, както и всички техни действия и решения. Ето защо, ако има някакъв аспект от живота им, който не върви по план, това със сигурност няма нищо общо с тяхната персона. Когато перфекционизмът на Девите се превърне в мания, техните сетива са заслепени и не виждат нещата реално, затова при първи срещи с провала, те не приемат истината, че вината може да е изцяло тяхна.



4. Козирог

Козирозите не могат да приемат мисълта, че е възможно да са наранили друго човешко същество. Чувството на вина е прекалено тежко за тяхната природа и го избягват при всеки удобен случай. Образът на „ледената кралица“, който са избрали да следват в живота си не кореспондира със самообвиненията, така че не очаквайте от тези хора някога да признаят грешките си.

5. Рак

Раците изпитват непреодолимото желание да впечатляват останалите със своите думи и действие и всяко признание за грешка ги отдалечава от заветната им цел – да бъдат модел за подражание. Те не искат името им да бъде свързвано с нещо лошо, което се е случило, затова в моменти на поражение или страдание, те напускат бойното поле, за да се присъединят към по-славни територии и общности.



6. Везни

Ето още един знак, който счита себе си за безгрешен и съвършен. Те гледат на света отвисоко и се присмиват на всички, които не притежават тяхната извисена и божествена природа. Ето защо, когато се случи нещастие, най-естественото нещо на света е да обвинят другите, защото са напълно способни на грешки и провали, за разлика от перфектните Везни. Представителите на тази зодия считат себе си за недосегаеми и никога няма да поемат отговорност за постъпките, които не ги представят в добра светлина. Няма да ги чуете нито да ги признаят, нито да се извинят. Никога.

Четете още: Тези четири зодии са кучките на зодиака