Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците през март: Шанс за нова работа и късмет в любовта!

Скъпи Близнаци, очаква ви много динамичен месец, пълен с различни обрати. Тъй като стресът от бурния период зад вас леко отслабва, ще се чувствате много по-добре, но не трябва да забравяте, че е наложително да останете земни и рационални, въпреки че хората около вас ще бъдат нервни.

Март ще е плодотворен и лесно ще се справяте с проблемите. Усилената работа и активният подход ще помогнат за реализирането на идеите. Месецът е благоприятен за насърчаване на нови проекти и установяване на делови отношения. Разговорите също обещават да бъдат успешни. Вашата отдаденост на работата, развита комуникация и красноречие ще помогнат за положителното развитие на деловата ситуация, а вашата общителност и харизма ще ви помагат навсякъде и ще отварят вратите пред вас.

Много представители на знака ще получат шанс да намерят нова работа. Можете да очаквате забавяне на притока на средства, което, разбира се, ще ви донесе разочарование. Не забравяйте, че вашата роля е да преодолеете тези проблеми. Избягвайте да участвате в съмнителни дейности, за да не се сблъскате с кражби и измами. Не се притеснявайте от това, което казват хората, бъдете независими и вървете по своя път.

Хранете се здравословно и избягвайте храни с висок холестерол. Избягвайте също негативните чувства, не пожелавайте на никого зло, не се свързвайте с хора, които ви носят скръб и негативизъм. Разговаряйте с приятели и съмишленици, наслаждавайте се на живота и се зареждайте с енергия от любимите си занимания и разходки.

Близнаците, които са в семейни отношения, ще могат да се справят с разногласията с партньора си и да постигнат хармония. Едно пътуване или съвместно приключение би разчупило монотонността във връзката ви и би могло да има благоприятен ефект върху двете страни и да помогне да се сближите отново.

Нуждата от приключения ще бъде силно подчертана. Вашата неспокойна натура понякога ще иска да се успокои в значими отношения, така че е възможна романтика със стабилна личност. Тези, които търсят сериозна връзка, ще имат късмет през втората половина на март. По това време вероятността от съдбоносна среща е голяма.

Четете още: Нови проекти и тайна любов носи месец март на Телеца