Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови проекти и тайна любов носи месец март на Телеца

Скъпи Телци, пред вас стои един натоварен месец - нови проекти, нови задачи, нови ангажименти. В началото обаче трябва да прецените дали сте готови за нови предизвикателства. В противен случай може да започнете да работите по нещо и да се откажете на по-късен етап, защото няма да можете да понесете толкова много задължения.

Обичате комфорта и плаването по спокойни води, но бъдете готови да положите малко допълнителни усилия, да запазите спокойствие и да обърнете внимание на всички важни делови/бизнес детайли в бурния период на промяна, който следва. Със сигурност ще бъдете по-активни, но ще усетите и провокациите на средата, на която може да ви е трудно да не реагирате. През този месец бъдете внимателни, когато се занимавате с финансови документи, които са важни за вас и вашето семейство.

От 4 март до 23 април Марс ще бъде в знака Близнаци и ще ви подкрепя в начинанията ви, но и ще ви насърчава да харчите повече. Ако започнете нова работа, ще имате възможност да постигнете важен напредък.

Грижете се повече за здравето си, което е чувствително. Пазете се от настинки и вируси. Свръхнапрежението, умората и емоционалното прегаряне могат да доведат до сериозно заболяване. Движете се и ходете повече. Не пропускайте да правите упражнения, които укрепват мускулите и ставите. Внимавайте да не правите нищо твърде физически рисковано, за да избегнете нараняване.

Комуникацията със семейството и близките хора ще бъде малко специфична. Хороскопът ви съветва да не влизате в битки срещу „вятърни мелници“ и да правите грешна стъпка, опитвайки се да спасите близък човек от собствените му мечти.

От 21 март до 14 април Венера в Овен носи на Телеца тайна любов. Това ще бъде човек, на когото няма да можете да устоите лесно. Човек, който ще бъде доста упорит, за да ви спечели.

Четете още: Овни, март ви носи незабравим флирт и нови възможности в работата