Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Добри новини и финансов просперитет носи 2023-та на Девите

Скъпи Деви, 2023 г. е изненадващо добра година за вашия зодиакален знак! Новата година идва с добри новини на всички нива за вас! Планетарните транзити, които ще се случат през следващите 12 месеца, работят във ваша полза. Там, където ви е било трудно досега, ще стане лесно, нещата ще се успокоят. Може да започнете да се интересувате от духовност или самопознание.

Разбира се, ще има периоди на възходи и падения, но в живота ви няма да има големи негативни събития. И всяко препятствие, с което се сблъскате, то само ще ви помогне да станете по-силни! Не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните, нещо, което сте склонни да правите.

2023 г. ще се окаже добра година във финансов план, особено за тези, които правят бизнес или имат лични проекти. Юпитер ще преминава до средата на май във вашия осми дом на спестяванията и споделените финансови ресурси и ще ви помага да намерите начини да печелите повече и да инвестирате успешно.

Възможно е да има промяна в кариерата ви. Сатурн засилва вродената ви склонност към анализ и перфекционизъм, но имайте предвид, че планетата не носи бързи резултати, а бавно с труд и усилия. Организирайте работата си и изградете нова, по-функционална система.

Много е важно да избягвате стресови ситуации през новата година, защото те могат да ви създадат здравословни проблеми. Организирайте живота си по такъв начин, че да имате достатъчно време за почивка и възстановяване. Особено през по-студените месеци приемайте витамини.

В отношенията ви ще се изисква повече комуникация и ако искате нещата да вървят добре, да се научите да изразявате емоциите си. 2023 година ще изведе вашите междуличностни отношения на преден план, тъй като изглежда, че ще има допълнения, реорганизации и нови промени в тази област. Може внезапно да срещнете сродна душа, някой, с когото да имате еднаква житейска философия и духовен живот. Но не се впускайте в приказки за принцеси и принцове на бял кон.

Четете още: Пълен годишен хороскоп за Лъв: Ново начало и пътешествия