Автор
Десислава Недева

Ето кои 4 зодии ще срещнат своята сродна душа до края на 2019-а

Когато по-голямата част от годината вече е зад гърба ни, повечето от нас таят надежда за осъществяване на своите мечти и цели за следващата, но не се замислят, че щастието може да ги чака още през този месец или защо не точно в навечерието на Коледа или Нова година? Независимо от времето и мястото на срещата, вижте кои са четирите зодии, които няма как да избягат от съдбата и ще се изправят очи в очи с любовта на своя живот през идните месеци.

Телец

Вие определено сте късметлиите на зодиака, що се отнася до съдбовни срещи. Отидете в мола и си купете онази страхотна синя рокля, защото края на годината ви е приготвила изненада, а не искате да я приемете по анцуг и гуменки, нали? Вие не просто ще припознаете своята сродна душа почти в мига, в който я видите, а ще заживеете много бързо заедно и ще градите планове за съвместното си бъдеще. Юпитер, най-големият благодетел в звездното небе, хвърля своята омагьосваща светлина и озарява пътя на любовта, през който ще преминете и никога повече няма да сте същите.



Близнаци

Близнаците срещат много хора през живота си. Периодът до края на тази година също няма да бъде изключение за тях, но сред многото нови запознанства, едно ще се открои като особено разтърсващо. Ще бъдете хипнотизирани от личността и усещането, което предизвиква у вас този човек. Това няма да бъде просто поредната среща на кафе в новооткрития ресторант в Лозенец, това ще е вашият бъдещ съпруг. Той сигурно нищо не подозира, но на някакво вътрешно ниво знае, че ще остареете заедно.



Дева

Девите имат огромни шансове да се запознаят със своето второ „Аз“ и да бъдат щастливи заедно докато смъртта ги раздели, но е необходимо да изпълнят едно единствено условие. Те трябва да заглушат ума и за първи път в живота си да вземат решение като следват своето сърце. Без анализи, без критики, само чиста и неподправена любов, която сякаш се излизва от звездното небе. Само тя ви е необходима и нищо друго. Вселената е на ваша страна, придава ви магнетичност и съблазън, но вие също е редно да допуснете привлеченият във вашата орбита човек да се превърне в единствения.



Стрелец

Човекът, който ще се свърже с вас не само на интелектуално, но и на духовно ниво до края на тази година, ще играе ключова роля в живота ви оттук насетне. Засега всичко ви изглежда сякаш е шега и няма да продължи дълго, но повярвайте ми, това е съдбоносно приятелство и рано или късно ще прерасне в нещо неописуемо красиво. А как ще реагирате, ако ви кажа, че откриването на сродната душа няма да бъде единственото щастие, което ще ви сполети тази година? Запретнете ръкави и се пригответе за едни вълнуващи два месеца, защото звездите имат още с какво да ви изненадат.

Четете още: 9 неща, които трябва да знаете, преди да си вземете мъж Везни