Автор
Десислава Недева

Ето кои 5 зодии тайно изневеряват на половинките си

За съжаление изневярата се случва два пъти по често, отколкото на нас ни се иска, а вероятността да не успеете да разпознаете неверника в началото на вашата връзка е огромна. Астрологията обаче може много да ви помогне в настройването на радара ви за изкусни лъжци и бройкаджии, които обаче пред вас се представят за гаджета-мечта.

Въпреки че някои знаци, като подвижните например (Близнаци, Дева, Стрелец и Риби) са по-склонни да сменят партньорите си често или да поддържат паралелни връзки, не всеки техен представител задължително трябва да изневерява. Но все пак, ето кои са 5-те зодии, за които да имате едно наум, когато става въпрос за доверие и морал.

Овен

Овенът се управлява от Марс, планетата на действието, агресията и сексуалността. Ето защо той е склонен да изневерява, без да помисли особено много за последиците от своите действия. Овенът е импулсивен и ненаситен, освен това бързо и лесно се отегчава. Така че веднага щом страстта затихне между двама души, той без капчица съвест започва да търси нови източници на вълнуващ секс с непознати. Не очаквайте от Овена доблестно да признае греховете си. Той е прекалено нетърпелив, за да седне и анализира поведението си, но ако партньорът му заподозре похотливите му забежки, ще си признае в прав текст какви ги е надробил.



Близнаци

Сред всички знаци от зодиака, Близнаците са най-склонни да изневеряват на половинките си. Първият сигнал, от който трябва да ви светне червената лампичка, е двойнственият им характер. Днес са едни, утре други, подвластни изцяло на настроението си, тези хора не успяват да държат поривите си под контрол. Те реално не могат да държат почти нищо под контрол. Освен това душата им копнее за свобода, разнообразие и постоянно движение. В противен случай никога няма да бъдат щастливи. Те обичат да задоволяват както емоционалните, така и интелектуалните си нужди, затова не си слагат бариери в общуването с други хора под каквато и да е форма. Те подхождат към аферата, в която отново са се забъркали, с изследователско любопитство и най-странното е, че те не я считат за изневеря. Ето защо е невъзможно да чуете от тях признание, че са постъпили неморално, защото думата „морал“ за тях има съвсем различно значение. И аз не знам кое е това значение, но определено не е традиционното.



Везни

Ето още един изключително социален зодиакален знак на хоризонта. Въпреки непостоянната си натура, представителите на тази артистична зодия са родели любовчии и пацифисти. За тях хармонията в отношенията стои в топ приоритетите им за щастлива връзка и ако не получават нещо, от което имат нужда, за да поддържат този баланс, те търсят нови източници от трети страни. След това ще се чувстват наистина ужасно от постъпката си, но за да не нарушат спокойствието на своя партньор, никога няма да признаят какво са направили зад гърба му. Ако той по един или друг начин разбере за изневярата, Везната веднага ще се опита да отрече случилото се. Защото тя искрено желае да бъде вярна, но за целта вие първо трябва да се погрижите тя да бъде задоволена във всяко едно отношение.



Скорпион

Всъщност Скорпионите изключително рядко изневеряват и когато това в крайна сметка се случи, техният партньор вероятно никога няма да разбере за това. Пазенето на тайни е в природата им, а когато се отнася за личните им взаимоотношения, мистериите стават още по-неразгадаеми. Макар никога да няма достатъчно добро оправдание за изневярата, Скорпионът ще се осмели да я извърши, само при много специфични обстоятелства – когато е сериозно наранен и обиден на своя партньор или когато двамата тотално са загубили емоционална връзка помежду си и само някакви формални отношения ги принуждават да общуват или живеят заедно. Въпреки тази пропаст между тях, Скорпионите никога няма да си позволят да демонстрират фриволното си поведение. Те ще прикрият следите от своите действия до съвършенство, но ще си признаят с достойнство, ако случайно бъдат хванати.



Риби

Рибите, също както Близнаците и Везните, са двойнствен знак – техният символ е две риби, които гледат в противоположни посоки. Те са силно привлечени от противоположностите и често търсят това, което им липсва във връзката. Знаете израза, че всяка чужда кокошка е патка. Ами, Рибите обичат да разглеждат чудите патици и лесно биват привлечени към тъмната страна. По отношение на споделянето на новите си похождения, Рибите нямат никакво намерение да ви информират за това. Те отлично прикриват уликите си и считат, че всеки има свободата да прави, каквото си пожелание, без значение от социалните роли, които заема. В крайна сметка никой на никого не принадлежи, така че защо да се съобразяват с измислени норми на поведение и морал. Добрата новина е, че Рибите рядко имат емоционалната нужда да споделят чужди чаршафи, ако имат до себе си любяш, грижовен и отдаден партньор.

Четете още: Грозната истина за всяка една зодия