Автор
Весела Георгиева

Ето кои са най-опасните дни през юни! Пазете се!

През юни ще има само четири опасни дни, но те са ни напълно достатъчни! Според астролозите трябва много да се внимава. В първия месец на лятото има две събития, които са наситени наистина с отрицателна енергия - началото на ретроградните Нептун и Сатурн. Кои са останалите?

На 5 юни Сатурн става ретрограден

А това означава, че ще отдаваме по-голямо значение на мнението на другите, отколкото на нашето собствено. А не трябва. Защото може да пострада работата ни. Слушайте себе си, своя личен опит и своята интуиция. И не разчитайте на помощ отвън.

На 11 юни Венера е в съвпад с Уран

Съвпадът на Венера и Уран ще направи 11 юни наистина опасен ден. Венера е свързана с нашето благополучие и сила. Т.е. очаква ни липса на енергия, отпадналост... Твърде вероятно да се промени това, което не искаме да променяме по никакъв начин! Ще бъде изключително труден и непредвидим ден.


На 14 юни имаме Супер Луна в Стрелец

Супер Луната е ден на пълнолуние, но не какво да е! На 14 юни тя ще бъде в перигей – тоест в най-близката точка на орбитата си спрямо Земята, ще бъде по-ярка и по-голяма. Астролозите ни предупреждават да внимаваме, когато шофираме. И също така - когато пазаруваме онлайн.

На 28 юни започва ретрограден Нептун

Това е второто много опасно събитие, което трябва да се има предвид. Ретроградният Нептун е планета, която може да ни направи по-агресивни, материални.. От 28 юни до 4 декември ще се увеличи броят на финансовите престъпления. Пазете се от онлайн и телефонни измами. Не рискувайте излишно.