Те са тези, по които бленуват всички мъже. Тези, заради които всеки, попаднал в плен на магичния им чар, е готов да премести планини, или най-малкото – да пропътува хиляди километри. Те са най-желаните жени според зодията, посочени от астролозите.

Скорпион

Скорпионите са много, много секси. Тяхната сексуалност е толкова изострена, драматична, нажежена. Не е изненадващо, че всички ги искат, защото жените Скорпион смятат любовта и страстта за най-важното нещо в живота. Оказва се, че Скорпионите наистина правят много, за да привлекат обекта на своя интерес към себе си и успяват да получат вниманието, за което копнеят, в най-голяма степен.

Риби

Всеки иска жени Риби, защото те са толкова неспокойни, толкова мили и нежни! Копнежът по жената Риби е подобно на стимула да бъдеш закрилникът, да влезеш в ролята на покровител, който да се грижи с цялата си нежност за крехкото цвете в ръцете си. Рибите са гъвкави, разбиращи, интригуващи – освен кристалната си доброта, те са и доста интересни личности, но понякога могат да бъдат и емоционални манипулатори, пред чийто чар и красота трудно може да се устои.

Близнаци



Защо всички искат жена Близнаци? Да, защото не се дава на никого! Близнаците мечтаят да имат време за всичко, да видят и да чуят много, да съберат впечатления отвсякъде и по възможност от различни хора. Не е изненадващо, че жените Близнаци оставят мнозина в състояние на неудовлетвореност. Липсата на достатъчна комуникация с нея провокира копнежи и желание у мъжете да се срещнат отново с нея, да я опознаят повече и да бъдат с нея. Понякога това продължава през целия живот – Близнаците имат много куки, на които държат онези, които някога са били очаровани от тях.

Водолей



Жените от зодия Водолей са неуловими, мечтателни, космически! Те имат качество, което кара всеки мъж да копнее за тях – те са лишени от жаждата за собственост и притежание. С други думи представителките на тази зодия не искат да притежават никого, затова всички около тях жадуват да ги притежават. Освен това Водолеите са много дружелюбни и готови да помогнат на онези, които са в беда – а добротата е много ценен ресурс, който привлича хората.

Четете още: Най-красивите жени на зодиака