Няма грозни жени. Има мъже, които не могат да ги оценят! Или с други думи – всяка жена е красива по свой собствен, единствен и неповторим начин. Безспорно, женската красота е и относително понятие. Когато я разглеждаме както през призмата на времето, така и през призмата на индивидуалните предпочитания. Въпреки това астролозите са единодушни, че пет от всички зодии могат да се похвалят с най-красивите и магнетични жени.

Овен

Достатъчен е един поглед или жест от страна на жена Овен, за да паднеш завинаги в нейния плен. Техният чар е толкова магнетизиращ, че трудно би се намерил мъж, който да му устои. Обикновено дамите от тази зодия притежават перфектно телосложение, стройни са и се движат грациозно. Имат самочувствие, което неизменно се отразява върху красивото им лице. Чертите върху него са толкова изразителни, че трудно се забравят.

Лъв

Пред уникалната, природна и харизматична красота на жената Лъв всеки мъж загубва ума си. Тези огнени дами са същински богини в очите на противоположния пол. Те се отличават с големите си и изразителни очи, с вълнистите си, буйни и гъсти коси. Обличат се стилно и елегантно. Походката им е бавна, царствена и грациозна. Притежателки са на много таланти от сферата на изкуството.

Скорпион


Жената Скорпион притежава най-чувствената красота от всички представителки на зодиака. Погледът й е топъл, а гласът й мек, милващ и нежен. Жената Скорпион е съблазнителка от класа. Достатъчно е само една дума и си влюбен до гроб.

Стрелец

Дамите, родени в този знак, са най-сексапилните в целия зодиак. Закръглени или стройни, ниски или високи, това са представителките, които винаги привличат вниманието на противоположния пол върху себе си. Тези огнени красавици имат природен талант да действат като магнит на мъжете. Имат нежни и правилни черти на лицето, високо чело и изразителни пъстри, зелени или сини очи. Обичат спортното облекло, но каквото и да сложат, са винаги на преден план.

Водолей

Водолеите обикновено са със средна височина или ниски. Имат красиво, лъчезарно лице и светъл тен. Често се усмихват, което увеличава още повече силата на техния чар в очите на противоположния пол. Очите им са дълбоки, мъдри и нежни. Погледът им е искрен и чист. Имат слабо и атлетично телосложение. Суетни са и обичат винаги да са в крак с модата.

Четете още: Топ 10 на най-красивите жени според Златното сечение