Автор
Десислава Недева

Ето къде се крие G-точката на всяка една зодия

Всяка част от човешкото тяло се управлява от определена зодия и когато бъде стимулирана, придобива мощна еротична енергия. Ето защо астрологията може да разкрие много за тайните въздействия, които ще ви донесат върховни мигове на възбуда и наслада.

Всеки има фетиш в една или друга степен, който го кара да избухне от удоволствие по време на любовната игра. Днес оставяме настрана всички комплекси, табута и морални ограничения и се впускаме в изследване на G-точката на отделните зодии.

Овен

Страстни, яростни и изобретателни любовници, ерогенната зона на Овните е главата. Те се разтапят, когато прекарате пръсти през косите им или нежно масажирате челото и скалпа им. Прошепнете им да затворят очите си и бавно целунете първо устните, а след това клепачите и накрая нослето. Тогава ще събудите цялата им марсова енергия, която ще се пренесе и под завивките.



Телец

Нежни, любящи и отдадени любовници, Телците не могат да устоят, когато дишате във врата им или целувате нежно изящната им шия. Масажът на раменете също е перфектната любовна игра за разпалване на страстите, а допирът на кожа с кожа направо ги подлудява.

Близнаци

Близнаците са тихи, благородни и чувствени любовници. Ръцете, раменете и дланите са слабото им място, което ако бъде правилно стимулирано, ще изживеете най-еротичната нощ, за която някога сте мечтали. Целувайте нежно ръцете, китките и вътрешната страна на лактите им и чакайте магията да се случи. Няма дълго да чакате, бъдете убедени в това.



Рак

Интуитивни и супер привързани към своите любими, Раците ще се разтопят между пръстите ви, ако галите нежно гърдите им и целувате коремчето. Сложете главата си върху тези части от тялото, за да усетят топлината на вашето присъствие или ги масажирайте с етерични масла, след което страстно ги обсипете с целувки. Ефектът ще бъде повече от уау.

Лъв

Казват, че е изключително трудно да задоволиш представител на зодия Лъв. Той е изискващ и капризен, но ако се съсредоточите в областта около гръдния кош и горната част на гърба, ще постигнете завидни резултати. От царствен лъв ще се превърне в малко мъркащо котенце между ръцете ви. Използвайте много устни в стимулирането на ерогенните му зони и после ми пишете, за да ми благодарите.



Дева

Девите са отлични любовници – отдадени и винаги съсредоточени да предизвикат у вас максимално голяма и продължителна сексуална наслада. Но как вие можете да им отвърнете със същото? Обърнете по-специално внимание на коремчето и бедрата. Много е важно да действате нежно, но и категорично, за да постигнете максимален ефект. Пъпът е основната ерогенна зона на Девите, затова може да се заиграете и с него, ако искате да натиснете бутона на късмета в леглото им.

Везни

Абсолютно балансираните Везни, които имат отработени движения по време на сексуалния контакт, изглеждат монотонни и скучни любовници, но ако успеете да нацелите G-точката им, ще видите една неподозирано дива и страстна тяхна страна. Сигурно вече изгаряте от любопитство коя е тази точка. Отговорът е малко тривиален – гърбът. Но има уловка – просто докосване и масаж няма да свърши работа, трябва да включите работа с език и леко захапване, което да стимулира нервните окончания по тази част от тялото.



Скорпион

Стигнахме и до най-сексуалния знак от зодиака. Сексът за тях е религия и няма по-голямо удоволствие в живота от качественото взаимно задоволяване на животинския нагон. Страстни и интензивни любовници, Скорпионите не се нуждаят от никаква друга стимулация, освен тази на самите полови органи. Тук обаче се крие една тайна – накарайте ги да почакат, преди да се насочите натам. Първо изследвайте цялото им тялото, за ги раздразните качествено и чак след това преминете направо към „обетованата земя“.

Стрелец

Страстни, луди и необикновени любовници са Стрелците. Те обожават да ги галите по ханша и дупето, а когато се насочите към вътрешната част на бедрата, ще попаднете право в епицентъра на тяхната G-точка. Използвайте устни или нежно докосване с върха на пръстите, за да стимулирате тази част от тялото на Стрелеца, а ако искате да постигнете върхови еротични моменти на интимност, проявете инициативата вие да епилирате ерогенните им зони.

Козирог

Дискретни, но изключително страстни, Козирозите обичат да оставят добро впечатление като любовници у своите партньори. Ерогенната им зона е прасеца, затова лек отпускащ масаж в тази област би бил перфектната любовна игра за нажежаване на страстите. Сгъвката на коляното също е много чувствителна точка за Козирозите, така че не се стеснявайте и насочете своите ласки към долната част от тялото.

Водолей

Когато стимулирате която и да е част от краката на Водолея, вие ще наблюдавате как той се разтапят от удоволствие пред очите ви. Позволете на въображението ви да работи и помислете как да докоснете нозете му – с върха на пръстите, езика или крайчеца на косите. Свободата в поведението на Водолеите се пренася и в спалнята, затова очаквайте неочакваното, когато ви предстои секс с представител на тази зодия.



Риби

Освободени, понякога нежни, понякога не чак толкова, Рибите са неустоими за представителите на противоположния пол. Стъпалата са ерогенната им зона и ако не забравите да насочите вниманието си към тази част от тялото, ще се насладите на най-вълнуващия секс през живота ви. Можете да се заиграете с пръстите им, да ги притискате нежно или да ги целувате, хапете, вие изберете сценария. Финалът обаче ще бъде наистина непредсказуем и с изненадващ финал.

Четете още: Ето кои 5 зодии тайно изневеряват на половинките си