Автор
Весела Георгиева

Индийски астролог: Ще имате жена лидер, името ѝ е свързано с Любов и Лечител

Радхавендран Мариапан е едва на 28 години, но вече е търсен астролог в страната си. Астрологията първо е негово хоби и страст, както сам споделя, а после се превръща във втора професия.

Дядото на майка му е бил известен астролог с много точни прогнози. Но истинският интерес при Мариапан се появява след смъртта на майка му, когато е на 22 години.

"В рождената карта на човека всяка планета, всеки знак и дом говорят на различен език и дават различна информация. Но факт е, че всеки въпрос, който имате в ума си, може да получи отговор от тази карта. Планетите имат конкретни характеристики, знаците и домовете също подсказват много информация със своята позиция. Например: ако се интересувате за своята кариера, трябва да гледате къде е Сатурн, къде е разположен знакът Козирог и какво разкрива 10-ият дом. По тези показатели астролозите могат да анализират дори фирмата, в която ще работите, времето, в което ще прекарате на това работно място, кога ще напуснете. Понякога, ако Вселената позволи, можем дори да определим и точното място, локацията, където ще работите", казва Мариапан за в. "Ретро".

"Според моите наблюдения България е подвластна на Дева, което носи аналитична енергия. Девата се смята за сух, безплоден знак (г-н Мариапан смята, че е правилно за рождена дата на съвременна България да се използва 22 септември 1908 – Денят на Независимостта. В Западната система това е Везни, но във Ведическата е Дева – бел. ред.). Сигурно цените на имотите при вас са се качили през първите четири месеца на тази година, но предстои да спаднат."

"Друго интересно, което виждам, е жена лидер, която ще излезе под прожекторите скоро. Името ѝ може да се отнася по някакъв начин към думите Любов и Лечител. Земеделският сектор се развива отлично след 22 юли. В политиката предстоят много скандали и разкрития. Северният лунен възел влиза в Овен и попада в 8-и дом.", коментира астрологът.

"Има индикации за насилие и трябва да бъдете внимателни. Това разположение е в квадратура с Венера, което подсказва, че може да има ръст на случаите на насилие над жени."

"Светът ще бъде изложен на много мистерии през следващите години, ще се разрастват духовните практики. Ще има много иновации в сферата на екологията, ще има серия от правителствени сътресения и промени навсякъде. Борбата за равноправие ще е много яростна. Ще се правят опити за установяване на диктатури, преди светът да премине към власт на хората. Тенденцията да работим отвсякъде, независимо къде се намираме на планетата, ще се засили".