Как ретроградността на планетите влияе на кармата

03 септември 2022 | 08:38
1130
2
Unsplash
2

Когато една планета е ретроградна, нейните енергии са обърнати навътре и стават по-субективни. Енергията се проявява по-бавно във външния свят, частично защото човек е склонен да мисли по-задълбочено...

Според Мартин Шулман, ретроградните планети са склонни са преминат през бариерата на времето. Човек пренася спомени от минали животи в настоящето.

Ретрограден Меркурий. Обръща мислите ни назад - карайки ни да се връщаме към събития и минал опит. Мисловният процес е по-скоро подсъзнателен, отколкото осъзнат. Във взаимоотношенията си реагираме така сякаш околните са хора от миналото ни.

Ретроградна Венера. Води до трудности в свободното изразяване на любовта и чувствата към другите. Усещаме липсата на емоционално удовлетворение и интерпретираме събитията през призмата на това колко обич получаваме или не. Преувеличават се загубите, получените рани. Във връзката си с останалите разкриваме това, което е съхранено в спомените на душата от миналите животи. Възможно е да бъдат блокирани връзки и любовни отношения, поради страх от повтаряне на събитията от миналото.

Ретрограден Марс. Енергията се обръща навътре, включително сексуалната енергия. Склонни сме да пресъздаваме чрез различни ситуации минали животи и опит. Възможно е да се върнете към стари познанства, връзки, хора, които са ви карали да се чувствате добре.

Ретрограден Юпитер. Обръща енергията за разширение навътре, така че да има по-голям вътрешен растеж, духовен. Това води до отлагане, до ново планиране на вече взети решения. Търсим своята истина, намираме мъдрост, свободен дух.

Ретрограден Сатурн. Получаваме втори шанс. Съмнявате се в своята ценност и правота. Но душата е достигнала своята зрялост и постига всичко, което сте си поставили като цел. Вървите напред чрез постигане на съвършенство. Минавате по стар път, за да направите нещата така, както е трябвало... 

Ретрограден Уран. Трудно изразяваме себе си, своята индивидуалност. Преоткривате себе си, целите си, идеите си. Пътят е дълъг и труден, но ако сте упорити, ако сте себе си, ще успеете.

Ретрограден Нептун. Търсим мистерии, духовни загадки, следваме интуитивно своя неосъзнат ум. Време за духовна еволюция. Време е да се научите да различавате мечтите, които са нереални от тези, които ще ви направят щастливи. И да следвате интуицията си.

Ретрограден Плутон. Обръщаме се навътре към своето подсъзнание. Толкова дълбоко, че някои от нас стигат и до свръхсъзнанието. Използвайте силите си само за положителни неща. Възможно е прераждане. Живейте тук, в реалното, но не губете връзката си с духовното.

Още по темата

Коментари

2 Бивш от МВР
  03 септември 2022 | 09:19 отговор
 

ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА .......... че Жена ............. LFO - Summer Girls

 
1 Бивш от МВР
  03 септември 2022 | 08:41 отговор
 

LFO - Every Other Time (Music Video)

 
 
Бивш от МВР
03 септември 2022 | 08:42

В ПАМЕТ НА БРУТАЛНИЯ КРАСАВЕЦ РИЧ КРОНИН И МНОГО ЖАЛКО ЧЕ ТАКА МЛАД СИ ЗАМИНА ОТ ТОЗИ СВЯТ ОТ КОВАРНА ЛЕВКЕМИЯ.

 
Бивш от МВР
03 септември 2022 | 08:44

ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА ----------- ЧЕ ЖЕНА ----------- А НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА ЧЕ С НЕЙНИО ГРОЗЕН И ГАДЕН СУРАТ ///

 
Бивш от МВР
03 септември 2022 | 08:44

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... .................................................................................................................. nadejda doicheva - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА.

 
Бивш от МВР
03 септември 2022 | 08:45

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени