Автор
Десислава Недева

Каква вещица си според зодията?

Когато сме били деца, всички сме си представяли, че притежаваме някоя супер сила, с която да имаме преднина пред останалите. Тя ни прави специални и ни защитава от лошите другарчета в училище. Тази уникална дарба все още живее в нас, защото всеки един човек притежава качества, с които се отличава. Нека сега ги квалифицираме според зодията ни и да видим какви вещици сме и как правилно да направим своите заклинания.

Овен – Буреносна вещица

Вие сте белязани да владеете непосилната мощ на времето. Можете да управлявате атмосферното влияние чрез насочване в правилната посока на светкавици, гръмотевици, вятър, дъжд и сняг.



Телец – Вещица на животните

Телците живеят според законите на природата и са в хармония с всички живи твари, които обитават нашата планета. Дори най-кръвожадните хищници се доверяват на вашата енергия и ви сътрудничат в трудни моменти.

Близнаци – Феята вещица

Светът на феите е в краката ви и вие можете да пътувате, където си пожелаете и да общувате с всякакви магически създания. Хората казват, че когато ходите по земята, оставяте след себе си следи от звезден прах.



Рак – Вещица на сърцето

Вашата вещерска сила се намира в сърцето и душата ви. Вие сте вещица на доброто в най-чистия ѝ вид и умеете да лекувате всички ваши и чужди рани със защитната си енергия.

Лъв – Божествена вещица

Пред вас се разкрива портал за комуникация с всяко едно божество. Способността ви да се докоснете до мъдростта и силата на боговете ви прави специални същества.



Дева – Зелената вещица

Девата владее всички земни сили и успешно комуникира с майката природа. Тя е събрала мощната целебна енергия на билките и има лек за всяка болка.

Везни – Вещица на любовта

Вие сте от онези вещици, при които отиват за помощ хората с разбити сърца. Везните са прочути сватовници и само те от всички зодии могат да възкресят любовта от пепелта.



Скорпион – Духовна вещица

Скорпионите притежават дарбата да комуникират с духове от други светове и измерения. Това са душите на починали роднини, ангели-хранители или мистериозни създания, но те винаги, когато поискат, могат да влязат в контакт с тях и да ги помолят за съдействие и помощ.

Стрелец – Вещица от жива плет

Стрелците са пътешественици по природа и силата им се състои във възможността да пътуват до далечни дестинации без ограниченията на време и пространство. Дали ще летите на магическа метла или ще се движите в астрала, вие можете да отидете където си пожелаете.



Козирог – Чаровна вещица

Вие притежавате магията на природните богатства. Без значение дали използвате силата на скъпоценните камъни, талисманите или кристалите, вие сте неразривно свързани с магическата си пръчица.

Водолей – Вещица на хаоса

Вие сте от онези вещици, които се противопоставят на традициите и се борят за справедливост. Някои ви смятат за аутсайдери, но всички се възхищават на борбената ви природа.



Риби – Водна вещица

Силата ви извира от дълбините на морското дъно. Вие черпите енергия от разбиващите се в скалите морски вълни, използвате магията на всяка малка раковина и притежавате целебната енергия на солената вода.

Четете още: Тези три зодии са били истински кралици в миналия си живот