Какво ще донесе годината на Водния Тигър на всяка зодия през 2022-ра

Според китайския хороскоп Новата 2022 г. ще премине под знака на Водния тигър. Под неговото покровителство ще навлезем на 1 февруари и ще останем до 21 януари 2023 г. Това означава, че ни остава още месец и половина, за да се подготвим внимателно за срещата си с Тигъра. Повече за символа на годината разказва руската астроложка Елена Очеретная.

Черният (или синият) воден тигър е символ на решителност и сила, а водният елемент добавя емоция. Това означава, че за мнозина следващата година може да се окаже много активна, динамична и дори непредвидима. Подобно на Бика, символ на отиващата си 2021 г., Тигърът олицетворява лидерството и следователно инициативността, предприемчивостта и смелостта са качествата, които трябва да вземете със себе си през 2022 г.

„Виждам целта, не виждам пречки“ - този принцип трябва да се превърне в мото за много хора, защото идеално отразява как трябва да живеем следващата година. На преден план ще излязат теми, свързани с проява на лична инициатива и социална реализация. Това е идеалният момент да запалите своята звезда, да се обявите за ярка и разнообразна личност или като незаменим специалист. Тигърът ще оцени вашата отдаденост, харизма и находчивост, което ще ви позволи да постигнете желаните висоти. Хищник по природа, той има добра логика, умее да изчислява стъпките предварително и на стратегията му може само да се завиди. Тези, които са готови да действат смело и решително, а не да седят със скръстени ръце, ще могат да се насладят на голям успех през следващата година.



За Овена годината на Тигъра ще бъде особено успешна, тъй като активността, решителността и смелостта са добре познати на такива хора. Всега е времето за реализиране на идеите ви, които отдавна събират прах в главата ви. Не бива обаче и да се впускате във водата с главата надолу. Важно е да се обмисли всяко решение, да се претеглят плюсовете и минусите.

На Телеца през следващата година може да липсва инициативата на "тигър". Но те ще могат да го заменят с присъщите им издръжливост и самоконтрол. Не вземайте прибързани решения. По-добре е да насочите енергията си към темите за взаимоотношенията, както лични, така и партньорски, да фокусирате вниманието си към ученето и самоусъвършенстването.

Близнаците трябва да се съсредоточат върху конкретни цели. Мислете реалистично за това, което искате да постигнете. Саморазвитието е област, в която си струва да се инвестира в Годината на тигъра. Това е чудесно време за придобиване на нови знания и умения.

Раци, не очаквайте чудеса, правете ги сами! И не забравяйте, че всичко е във вашите ръце! Не се колебайте да поемете инициативата, да бъдете инициаторите. Бъдете постоянни и не се страхувайте да поемате рискове. Най-добрата подкрепа за вас ще бъдат близки и скъпи хора. Прекарвайте повече време със семейството, децата и любимите си хора през следващата година.



Лъвове, вашето време да бъдете по-активни от всеки друг път настъпва сега. Време е да анализирате минали грешки и да дадете нов импулс на личните и професионалните си дела. Годината на тигъра е идеална за всякакви нови стъпки и иновативни идеи. Не се страхувайте да покажете своето „аз“, не обръщайте внимание на подозрителните погледи и недоразуменията. Помнете, че само вие сте ковачът на собственото си щастие!

Практичната зодия Дева трябва да анализира делата през изминалата година: да преосмислите целите и „желанията си“, да се върнете към изпълнението на плановете, които са били отложени. Време е да възобновите общуването с хора, отношенията с които са били прекратени през изминалата година. По-добре е да отделите свободното си време за здраве, упражнения и да обърнете внимание на хранителната си система.

Везните през следващата година често могат да се окажат "между два огъня", действайки като гарант на дипломацията. Не отказвайте на хората да помагат, проявете съпричастност. Застанете в центъра на кръга, поемете ролята на лидер в отбора. Отмерването и търпението в бизнеса ще бъдат особено полезни в годината на Тигъра. Развийте осъзнатост, оценете картината като цяло.

Промени през Новата година ги чака и Скорпионите... И на първо място финансови. Помнете, "който не рискува, не пие шампанско!" Бъдете отворени и приятелски настроени и тогава самият Тигър ще отвори всички врати за вас. Кажете сбогом на лоши спомени и стари вещи от миналото, на токсични хора и емоционални колебания. Общото почистване на къщата ще помогне за ускоряване на процеса.

Стрелци, вас ви очаква година на саморазвитие. Време е да се запишете на опреснителен курс, да получите друга степен или да започнете блог и да споделяте експертните си прозрения с вашите абонати. Следващата година е идеална за пътуване, разширяване на границите, среща с нови места, макар и в рамките на собствената ви страна.

Козирози, струва си да насочите всички усилия на професионалното поприще и да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Следващата година можете да „улучите големия джакпот“, но само като положите собствени усилия. Не слушайте съвети, разчитайте на себе си. И анализирайте какво се случва наоколо. Уликите ще лежат на повърхността.

За приятелски настроените Водолеи е време е да започнат да прилагат социални идеи. Годината на Тигъра е идеално време за създаване на тематични общности, на тясна комуникация със съмишленици. Ще имате отлична възможност да станете ръководител на екип, да правите своите предложения в установения график.

Риби, сега е моментът да отделите повече време за творчество. Креативните занимания ще ви помогнат да се докажете в редица области. Опитайте се да мислите творчески, действайте като творец. Следващата година е чудесно време за работа снад вътрешния ви свят, било то чрез духовни практики или други приятни занимания, обогатяващи душата и съзнанието ви.

Четете още: Идва Годината на Черния Тигър - какво точно ще се промени в живота ни