Автор
Десислава Недева

Какво ще донесе Венера в Стрелец в любовта на всяка една зодия

На 15-и декември планетата на любовта и красотата, Венера, ще премине в знака Стрелец и ще остане в неговите владения до 8-и януари 2021-ва година. През това време ние всички ще жадуваме за една по-голяма спонтанност и авантюристичен дух в личните ни взаимоотношения. Ще мечтаем за страст, която изпълва вените ни с адреналин и този копнеж ще ни направи по-склонни да експериментираме и да опитаме нови преживявания с изследователски подход. Необвързаните ще имат огромен шанс да срещнат своята нова любов, особено ако имат смелостта да бъдат динамични, дръзки и директни в своите думи и действия. Когато Венера се намира в Стрелец, ние не възприемаме обекта на нашите желания като някой, когото притежаваме, а осъзнаваме, че любовта е по-скоро насладата от пътуването през живота, отколкото крайната дестинация, към която всички се стремим. Нека романтиката и срещите ни бъдат повече от забавни, а смехът ни никога да не утихва.

Как точно ще протече любовния живот на всяка една зодия и какви нови хоризонти ще покори тя, вижте в следващите редове:

Овен

Когато решите да подарите сърцето си на някого, направете го за човек, който е готов да отиде и на края на света с вас. Той ще ви вдъхновява и ще ви се възхищава, но най-важното е, че ще гледате заедно в една посока и ще се впускате в редица щури приключение рамо до рамо. Това ще бъде човек, който да ви помага, да ви наставлява и окуражава, когато имате нужда от това.



Телец

Телецът ще открие любовта в лицето на мъж, който е готов да каже думите: „Искам да завладееш ума ми, да танцуваш с мислите ми и да бъдеш завинаги в моите мечти. Искам да се настаниш в сърцето ми и с всяко негово туптене, да изпълваш вените ми. Искам те в онези кътчета на моята душа, в които никой до сега не е стъпвал дори. Искам да бъдеш до мен завинаги, сега, в миналите ни животи и във всички бъдещи, които ни предстои да изживеем заедно“.

Близнаци

Танцувайте с човек, който е като огледало на всяко ваше движение и всяка ваша мисъл. Той ще бъде този, който ще ви каже, че живее по-щастлив живот, защото вие се намирате в него, че не знае какво ще прави без вас, че вие сте невероятно силна и се гордее с това, което сте. За него светът никога не би бил толкова прекрасен, ако не ви беше срещнал.

Рак

Любовта е като цвете. Трябва да се грижите за него и да го поливате, ако искате то да не умре.



Лъв

Лъвовете ще открият човек и моментално ще усетят, че душите им се познават откакто свят светува. Сякаш са родени от звездния прах на една и съща звезда от небосклона.

Дева

Девите ще се влюбят в човек, чиято обич е толкова нежна, че самото им присъствие ще ги накара да се чувстват като у дома си.

Везни

Използвайте своите слова, за да запалите огън в душата и сърцето на някой специален човек, който ще пламти завинаги в него само при мисълта за вас.



Скорпион

Любовта не е да притежаваш някого. Тя не вирее там, където някой се опитва да контролира другия. Свободата подхранва чувството за обич, докато ограничението и ревността го убиват.

Стрелец

Единственият начин да се научите да обичате безпрекословно е като се научите първо да обичате себе си. Насочете усилията си в тази посока и ще видите как нещата ще започнат да се случват от само себе си.

Козирог

Най-болезненото нещо, което може да ви се случи в любовта, е да загубите себе си, отдавайки сърцето си на някой друг. Любовта е сила, която изцерява и трябва винаги да се усеща като такава. Всичко останало просто не е любов. Понякога трябва да се освободим от определени модели на мислене и поведение, ако искаме да израснем като личности.



Водолей

Заобиколете се с хора, които виждат колко уникални и красиви личности сте, дори когато самите вие започвате да се съмнявате в своите собствени качества и таланти.

Риби

Ще откриете любов, която да ви извисява и да ви понесе из облаците. Такава, която ще ви накара да повярвате в мечтите си и ще засили личните ви амбиции. Тя ще бъде специална като рядък диамант, затова направете всичко възможно, за да не се изплъзне между пръстите ви.

Четете още: Най-плашещите зодии, с които всеки го е страх да се сближи