Какво трябва да направи всяка зодия, за да ѝ провърви в любовта до края на годината

Ах, тази любов! Всички искаме да срещнем голямата любов и да сме щастливи до своята половинка. Не винаги обаче реалността откликва на мечтите ни. Според астролозите обаче има начин да извикаме щастието в любовния си живот, стига да знаем как да го направим.

Ето какво ни е необходимо според зодиакалния знак, под който сме родени, за да ни провърви на любовния фронт до края на годината:

Овен

Спрете този устрем и надпревара с времето. Тук сме само за един миг. Забавете темпото и се насладете на всеки един красив малък момент, изпълващ със смисъл и радост дните ви. Това ще ви помогне да откриете любовта, а ако тя вече е до вас, да поддържате тръпката.

Телец

ОСтавете всички лоши спомени в миналото. Оставете ги намира, а вие погледнете напред. Емоционалната привързаност към грешните хора ви задържа на едно място, възпрепятствайки пътя към щастието. А той е винаги напред и никога назад. Време е да се научите да гледате позитивно на бъдещето. Там, някъде, винаги има някой, който знае как да се погрижи за вас.

Близнаци

Не вярвате з принца на бял кон ли? Разбира се, че именно там ви е грешката. Никога не губете вяра в любовта. Защото, макар и не дотам перфектен, както сме си го представяли в приказките, човекът, който ще се влюби в нас, е някъде там. Просто се огледайте, излезте от черупката и се отдайте на емоцията. Ако не от първия цилиндър, то от втория или третия зайчето ще изскои.


Рак

Прекалено бързо хлътвате и се вживявате твърде много още в началато на връзката си. Дайте си малко време. Не се хвърляйте с главата напред. Преценете добре човека според неговото поведение, думи и отношение, което той проявява към вас. Вашият ключ щъм щастието в любовта е търпението.

Лъв

Вие сте наясно с това, което искате, но понякога е добре да се вслушате и в гласа на другия. За да получите, трябва и да дадете. Покажете на каква любов сте способни. Огънят е във вас, достатъчно е просто да го разпалите, за да накарате човека насреща си да полудее по вас.

Дева


Вие сте твърде потънали в ежедневието и начина си на живот, така че е трудно да намерите някого. Склонни сте да откриете нещо нередно с всеки, когото срещнете, а с това лесно може да го отблъснете още преди той да ви е опознал. Отделете време, за да опознаете някого, преди да го отрежете. Проявете отношение и сами ще се изненадате какво може да откриете в него. А и вав вас самите.



Везни

Не се оставяте да бъдете уязвими и сте склонни да се затваряте, когато любовта дойде при вас. Прекарвате прекалено много време в купони и забавление и заслепявате всички с харизмата си, като така криете истинското си аз от онзи специален човек. Покажете кой сте под тази маска и някой ще намери истинската магия във вас.

Скорпион

Понякога това, което сте търсили винаги, може да се окаже точно пред носа ви. Огледайте се и стига сте се вглъбявали в собствените си негативни емоции от миналото. Отворете очите си за реалния живот.

Стрелец

Влюбвате се бързо и искате да обиколите света и да се наслаждавате един на друг – до момента, в който стане предизвикателно и пожелаете да прекратите всичко и да избягате. Любовта е повече от първите етапи на страстта. Трябва да приемете, че да останеш с този, когото обичаш, отнема работа и време и че не винаги ще се случва по вашия начин. Ще намерите някой, който е стабилен, но бъдете малко по-гъвкави.

Козирог

Вие сте прекалено сериозни - знаете, че е важно да работите упорито, за да успеете в живота и мислите, че ако се забавлявате, ще се провалите. Трябва да намерите някой, който ще продължи да ви мотивира да работите усилено, но и да ви напомня да се научите да бъдете спонтанни и да се забавлявате. Добре е от време на време да разпускате. Животът не трябва да е само за работа или игра - можете да имате и двете.

Водолей

Вие сте малко нетрадиционни – мислите, че намирането на любовта ще ви накара да загубите кой сте. Възможно е да запазите своята самостоятелност, докато сте във връзка. Трябва да осъзнаете, че няма да загубите своята същност само защото сте срещнали някого. Когато откриете този специален човек, ще се чудите как сте могли да живеете толкова дълго без него.

Риби

Трябва да се отворите и да свалите стените си. Само защото някой ви е наранил в миналото, не означава, че всеки нов човек ще направи същото, но това също не означава, че никой никога няма да ви навреди отново. Искате някой да оцени вашата креативна и чувствителна страна. Може да си мислите, че сте в безопасност, но продължавате да сте самотни, като не се отваряте към любовта. Открийте се пред света - няма да съжалявате.

Четете още: Астролог разкри кога ще победим напълно коронавируса