Когато връзката ви е в разгара си, със сигурност искате да знаете най-много за своя любим. А защо не и някои по-пикантни подробности, свързани с неговия любовен талант.

Хороскопът, разбира се, не е справочник на интимния живот, но дава относително по-ясна представа за повечето специфични черти, характерни за всеки един знак от зодиака. В това число, разбира се, и за неговия темперамент и чувствителност, които той проявява в леглото.

Така че, да не губим повече време и да видим представителите на кои зодии могат да се похвалят с качеството на най-добри и впечатляващи любовници:

Овен

Несъмнено това е един от най-страстните зодиакални знаци. Овните са истински познавачи в любовните игри и са страхотни в леглото. Те са силни и магнетични личности, които взимат секса под свой контрол и буквално изгарят от желание. Много обичат да се целуват! В интимния живот често проявяват нетърпение и егоизъм. Трябва им партньор със същия ненаситен темперамент, в противен случай постоянно ще търсят "пламъка на страстта" другаде. Характерно е за Овните, че нямат никакви табута в леглото и са склонни да правят спонтанен секс на най-неочаквани места.

Телец

Този зодиакален знак се отличава с огромен сексуален апетит. А колко вълнуващ глас има! Телците са истински ценители на секса, често удължават удоволствието в леглото и искат да усетят всички нюанси на вкуса на любовта. Не си падат по бързия секс - за полов акт им трябва много време. Мъжът Телец може да позволи на партньорката да контролира акта, но той ще диктува темпото. Добра новина - Телците са най-практичните надеждни любовници, които винаги си носят надеждни контрацептиви.



Близнаци

Ако обичате интелигентен и съсредоточен секс, намерете си любовник от зодия Близнаци. За да го спечелите обаче, ще трябва да бъдете изобретателни и остроумни. Близнаците са майстори на флирта и могат да възбудят партньора с едно докосване. Те са едни от най-креативните любовници - никога няма да ви оставят да скучаете. Но се постарайте и вие да не ги отегчавате, те имат нужда от постоянни вълнения. Близнаците са спонтанни и любопитни личности, които могат да ви поканят на стриптийз-клуб и после да повторят видяното в спалнята. Един от недостатъците им е голямата уста. Бъдете готови вашият любовник-Близнаци да разкаже за интимните ви забави на всичките си приятели.

Рак

Това е най-емоционалната и сложна зодия. В леглото с Рака трябва да бъдете невероятно нежни, раними и малко срамежливи. Раците не понасят наглост и вулгарност. Не се опитвайте да ги впечатлите със своя опит и виртуозност в леглото. Раците се привързват дълбоко и се стараят да зарадват партньора. Искат да се сближат максимално с вас и физически, и емоционално - само когато го постигнат, ще започнат да се държат напълно разкрепостено в леглото. Почитатели са на чувствените прелюдии и на секс-играчките. Никога не бягат от леглото посред нощ - ще останат до сутринта. Раците са грижовни защитници, но ако някой излъже доверието им, няма да се спрат пред нищо, за да му отмъстят.



Лъв

Още един претендент за титлата "сексуален лидер". За повечето зодиакални знаци Лъвът е идеалният любовник. Неслучайно сред световните порнозвезди има много представители на тази зодия. Лъвът знае много добре как да направи всичко красиво. Има и друга особеност - като царствена особа той просто обожава да се гледа в огледалото, включително и по време на секс. Харесва му да снима похожденията си на видео. Лъвът постоянно изгаря от огнена страст и обича секса "с размах". Обожава драмите и ексцентричните жестове. Дори и в леглото си пада по комплиментите и изисква повишено внимание към особата си. Невероятно чистоплътен е и има нужда да поддържа постоянно личната си хигиена. Обича да си играе с косата на партньора.

Дева

Девите по природа са изискани романтици, които търсят удоволствието и в най-малките детайли. Вечеря на свещи, меки докосвания, неочаквани изненади - с всичко това можете да привлечете Девата в леглото си. Представителите на този знак са перфекционисти и имат нужда да се чувстват по-специални и в секса. За тях бавната прелюдия е задължителна част от любовните игри, която им помага да разпалят вътрешния си огън. Говорете им за желанията си, гледайте ги в очите, целувайте ги, галете ги... Сексуалният живот на Девите често се повлиява силно от външни обстоятелства. Ако любовникът ви изведнъж е започнал да се държи студено, може просто да има проблеми в работата. Едно интересно уточнение - представителите на този знак обичат да проучват секса от книги, а после да изпробват прочетеното на практика.



Везни


Когато знакът ви се управлява от Венера, всяка любовна връзка е от първостепенно значение. В живота на Везните просто няма случайни или кратки връзки - представителите на този знак имат нужда да се чувстват обичани и желани. Те са много внимателни, спокойни, добри и нежни партньори. Пълни са със сантиментални романтични идеи. Запасете се с търпение и се опитайте да осъществите всичките им фантазии. Везните обичат естествения флирт и веселите експерименти в леглото. В секса са същински дипломати - мирни и гостоприемни. Основната им цел е да споделят удоволствието с партньора и да направят всичко възможно, за да го задоволят напълно.

Скорпион

Без преувеличение това е зодията с най-силен сексуален заряд. Скорпионите се отличават с непреодолим магнетизъм и животинско очарование. Но трудно ще ги привлечете в леглото си. Те са свикнали да манипулират и сами да взимат решения, включително и в сферата на прелъстяването. Капризни са и обичат нестандартните решения, готови са да пробват в леглото всичко ново, обичат да правят секс на необичайни и екзотични места. Имат силна сексуална интуиция - безпогрешно познават какво иска партньорът, умеят да усещат тялото му, знаят всичките му ерогенни зони. При това рядко говорят за собствените си предпочитания. Скорпионът може да бъде толкова ненаситен, че да изцеди силите ви. След секс с представител на този знак мнозина просто заспиват изтощени.

Стрелец

Игрива и креативна зодия. Със Стрелец не можете да скучаете - той не се притеснява от нищо, отворен е за екзотични игри, експерименти и нови сексуални практики. Двойната природа на Стрелците ги прави извънредно страстни и ненаситни с даден партньор за определено време, след което обаче изпитват нуждата да потърсят нови приключения. За да ги спечелите, съсредоточете се на талията, бедрата и горната част на краката - това са най-чувствените им ерогенни зони. Това е много независим знак, който обича от време на време да доказва, че прави нещо по-добре от вас.

Козирог

Козирозите са по-затворени от представителите на други зодии и трудно допускат някого в покоите си. Физическата близост при тях винаги е съпроводена със силни чувства и любов. Само при това условие те ще са готови за смели експерименти. На пръв поглед представителите на този знак могат да изглеждат отчуждени и студени, но щом се почувстват в безопасност, се превръщат в страстни и чувствени партньори. Сред хубавите им качества са постоянството, надеждността, верността. За да прелъстите Козирога, флиртувайте с него и напредвайте бавно към целта. В леглото той винаги ще е готов да осъществи фантазиите ви, колкото и налудничави да са те. Работохолиците-Козирози се справят с всичките си задачи в леглото не по-зле, отколкото със задълженията си в службата.



Водолей

Водолеите не си падат по случайния еднократен секс - за тях интимната близост е тясно свързана с духовното влечение. Ще привлечете Водолея в леглото си, само след като той ви сметне за сродна по дух личност. Представителите на тази зодия не са претенциозни в секса, ще можете лесно да ги задоволите със стандартни пози и действия. Водолеят не винаги е готов да играе ролята на лидера, затова лесно предава контрола на партньора. Бунтарският му, творчески и любопитен характер дава простор за всякакви любовни дейности - можете да му предложите ролеви игри и да му разкажете фантазиите си...

Риби

Отпуснатите и спокойни Риби се стремят само към това да създадат стабилна и щастлива двойка. Но за да прелъстите представител на тази зодия, ще трябва да проявите известна агресия и настойчивост. Рибите по природа са толкова мързеливи, че само с активно преследване ще успеете да ги "събудите" за нещо повече. Това е много емоционален знак, който обича да се грижи за другите. Рибите са загрижени за нуждите на партньора си и по време на секс не признават никакви табута и граници. Обичат всичко необичайно и нестандартно - ще трябва постоянно да измисляте нови пози, нови роли, да подбирате разнообразен антураж. Еднообразното изразяване на чувствата и емоциите не им допада. За да задоволите любовник-Риби, трябва да обърнете внимание на настроението му. Ако проявите такава чувствителност, ще се радвате на феерично възнаграждение.

Четете още: Какъв тип жена сте според Кама Сутра?