Автор
Антония Дамянова

Тези 3 зодии ще имат най-лош късмет през май

Лош късмет и малшанс ще преследва три знака от зодиака през месец май.

Това твърди руският астролог Павел Глоба, базирайки се на звездните си изчисления. Според експерта представителите на тези зодии ще се сблъскат с низ от несполуки, провали и разочарования. Неуспехите обаче не бива да ги отказват от пътя им, те трябва да продължат с гордо вдигната глава напред. Късметът и за тях е наблизо, стига да вярват в него и да не се предават.

И така, вижте дали и вие сте сред каръците през този месец:

Лъв



За Лъвовете май няма да е сред най-добрите и успешни месеци от годината. Възможно е да ви споходят лоши новини, нещо да ви разтревожи или да усетите неразбиране от страна на околните. През този период звездите препоръчват да избягвате сключването на сделки и да се захващате само с неща, от които разбирате. Не рискувайте в изборите си, в която и да било сфера. Проявете търпение. Скоро и във вашия двор слънцето ще изгрее.

Стрелец



Глоба съветва Стрелците да мислят по-позитивно и да гледат и откъм хубавата страна на живота и на случващото се около тях. Ако има дейност, която ви тежи и ви носи отрицателни емоции, опитайте се да се отървете от нея и да се заемете с нещо, което ви зарежда с положителна енергия. Неуспехите посрещнете с достойнство, без да унивате и да губите вяра в по-добрите времена. А те не са далеч.

Скорпион



Първата половина на май ще донесе на Скорпионите низ от изпитания, с които ще се наложи да се преборите с повече труд и упоритост. Ще се изправите пред предизвикателства, с които трудно ще се справите. Ще бъдете затрупани от серия задачи и отговорности. Тежките задължения могат да окажат негативен ефект върху здравето ви. Звездите съветват да намирате повече време за почивка и да не се фокусирате твърде много върху негативните преживявания.

Четете още: Проклятието на короната: Астролог разкри защо принц Уилям ще бъде последният крал на Великобритания