Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, април ви носи нови вълнуващи преживявания и добри печалби

Скъпи Лъвове, април може да бъде доста интензивен и различен месец от досегашните. Възможно е да имате вълнуващи и напълно различни преживявания. Ще се увеличи жаждата ви за живот. С всяка малка стъпка, която предприемате, за да растете и напредвате, ще видите подобрения в тази и във всяка друга област от живота си.

Вселената ви призовава да направите големи промени и да вземете важни решения, които може би ще определят целия ви по-нататъшен живот. Вашите мечти, вашите цели, вашите възприятия, вашето мислене, начинът, по който се справяте с различните ситуации в живота си, вероятно трябва да се променят или еволюират.

Слънцето и Юпитер ще ви помогнат да избегнете лошия късмет и ще ви донесат щастливи възможности, без дори да се налага да работите много по въпроса. Трябва също да очаквате съдбовни събития и промяна на обстановката във важните отношения от живота ви поради влизането на Плутон във Водолей. Много е възможно да се обградите с нови и силни хора или може да се наложи да помислите внимателно с кого искате да останете. Сатурн в Риби засега ви оставя на мира със своите предизвикателства.

Нещата ще вървят много по-добре в съществуващата ви работа, тъй като сега можете от една страна да преговаряте за увеличение или промяна на условията, но също така може да дочакате щастливи възможности, които ще ви донесат добри печалби.

Марс сега вече в знак Рак ще ви натовари доста психически, тъй като ще събуди вашите страхове и безпокойство. Може също да сте загрижени за здравословни проблеми, с които може би не сте успели да се справите в миналото. Много внимавайте, защото има опасност от травми. Освен това бъдете внимателни, когато шофирате, не говорете по телефона, докато сте зад волана.

Венера до средата на месеца е в знак Телец, образувайки предизвикателен квадрат към вашето рождено слънце и изисква много приспособяване и внимание в отношенията.

Четете още: Раци, април ви носи нови приятели и шеметно влюбване