Автор
Люблена Папазова

Маг Мариела: Новата година идва със суша и цунами

Първото интервю на Woman.bg с маг Мариела бе посрещнато от нашите читателки с голям интерес, затова решихме да направим ново. В него попитахме каква ще бъде новата година, има ли живот след смъртта и как Мариела поддържа връзка с други феномени като Ванга и Вера Кочовска. Маг Мариела е основател на първия лицензиран център „Хронос-Вита“ за здравна диагностика, ясновидство, биоенерготерапия, корекция на карма и магия, реинкарнация, бизнес консултации. Тя е и първата в България, която създава лицензиран диск с авторска музика за релакс, медитация и самовъзстановяване, който може да поръчате в офисите и . Повече от 25 години приема в София и Пловдив, водеща на телевизионни предавания, отличена с награди за феномен у нас и в чужбина. За консултации и прием - 0888 800525

-Каква ще бъде новата 2018 година?

-Белязана от резки климатични промени и катаклизми, най-вече свързани с температурата. Наводненията ще са сериозни и ще се наложи хората да напускат домовете си, в които няма да могат отново никога да се върнат. Ще има и много трусове по цялата планета. Най-внимателни трябва да бъдат жителите на Италия, Япония и САЩ. Ние сами сме виновни за сушите, цунами, наводнения и всичко останало, защото алчно грабим от планетата си. Черпим ресурсите й, които няма как да се възстановят. Заради климатичните промени хората трябва да са подготвени и да обърнат внимание на своето тяло, чисто физически. Трябва да подсилим имунната система, да пием много течности и да спазваме разумен хранителен режим. Важно е хората да започнат да спортуват и да спрат да си почиват върху дивана. Важно е да наблегнем на движението, така че то да стимулира не само краката, но и раменете, гръдния кош. Трябва да бъдем позитивни и да спрем да мънкаме. В България обаче подобни екологични колизии не се очакват. Ние сме божествена страна с проблемна държава.

-А политически трусове ще има ли?

-Не, политиката ни е една и съща-политиците се карат един с друг за пред хората, а после тайно си уреждат живота.

-Как гледаш на другите на жени-феномени в България като Ванга, Вера Кочовска..

-Това са жените, които бяха признати и от които всички се страхуваха, но които всички оплюха. Всеки опираше до тях, когато имаше нужда, но въпреки всички бяха заклеймени като мошенички. Сърдеха се, че баба Ванга, мир на душата й, беше крайна и директна. Вера Кочовска също бе много твърда към пациентите си. Тези жени се държаха така, защото виждаха много повече, отколкото глупостите, с които идваха да ги питат. Занимаваха си с дребнотемия, както и мен сега-да си купя ли точно тази кола, кой от шестимата си ухажори да избера. Ванга и Вера Кочовска виждаха бъдещето и истината. Двете говореха на хората, но те не ги чуваха в онази дълбочина, която трябва. Знам че Вера Кочовска е насочвала хора към мен, без да се познаваме. Не обичам да говоря за Ванга, защото всички се изкараха нейни наследнички. Но ми се е случвало душата й да застава между мен и някой новодошъл и да не дава да му гледам. Аз уважавам тези жени, но всяка от нас има различна енергия.


-Признаваш без притеснение, че два пъти си била мъртва…

-Да точно така. На два пъти умрях. Сърцето и дишането ми спряха, но ще бъда кратка по въпроса, защото не искам да вдигам завесата над царството небесно. Има друг свят, които ни чака след смъртта и той е уникално красив. Смърт и край в смисъла, в който ние го разбираме, няма. Смъртта е само на физическо ниво. Душата е безсмъртна. Малко са душите, които са наистина мъртви, но те са на най-ужасните сатрапи като Хитлер и Сталин. Но трябва да предупредя, че раят и красотата идват след един напълно изживян живот. Хората някой път са склонни да смятат, че човек не трябва да се мъчи, да бъде в агония. Но тази агония ни е дадена, за да се пречисти душата ни и да си научим урока.

Четете още: Маг Мариела: Магията за смърт закопава тези, които я поръчат