Този месец ви приканва да покажете на всички силните си черти. Императорът представлява авторитет, стабилност и лидерство. Имате самочувствие и увереност в уменията си. Поставени сте в позиция, в която имате власт и се стремите да я утвърдите. Време е да вземете живота си в свои ръце!

Двойка дискове ви съветва да намерите баланс и гъвкавост, за да го постигнете. Може да се наложи да жонглирате с много отговорности или да се напасвате в динамични ситуации, за да постигнете целите си. Не се вкопчвайте в идеи! Животът е непредсказуем и никога не знаем кога рязко ще промени плановете ни и ще ни свали на земята.

Имате потенциала да постигнете страхотни неща, но първо трябва да се погрижите за собствените си нужди. Важно е да отделяте време за почивка и грижа за себе си, дори в разгара на натоварения си график през този месец. Ще се чувствате претоварени от работата си и със сигурност ще имате нужда от презареждане на батериите. Дистанцирайте се от проблемите и сведете нивата на стрес до минимум.

Много внимавайте с бюджета си този месец. Безразборни харчове застрашават финансовата ви сигурност. Бъдете предпазливи и се постарайте действията ви да не са за сметка на вас или близките ви.

Има голяма вероятност да се окажете неудовлетворени, въпреки вашите постижения. Някак си няма да имате усещане за истински успех и сигурност. Ще трябва да разгледате по-обстойно целите си и да се уверите, че са в унисон с най-съкровените ви мечти и желания.

Четете още: Мартенски тароскоп за зодия Телец