Започвате месеца бунтарски. Чувствате се откъснати от света и несигурни, в капан на правила, които не искате да следвате. Отхвърляте установени норми или авторитет, което показва, че може да сте разочаровани от работното си място или законите в държавата.

Грози ви липса на финансова стабилност. Харчите безразсъдно парите си. Може да се чувствате тревожни или несигурни относно финансите си или се страхувате, че не сте намерили стабилност в живота си.

Имате възможностите и ресурсите да се преборите с тези предизвикателства.

Вашата упорита работа и отдаденост ще бъдат възнаградени. Уменията и знанията ви ще ви водят напред и ще постигате редица успехи. Тройка дискове представлява сътрудничество и екипна работа в професионален план или творчески проект. Тази карта подсказва, че може да се чувствате подкрепени и продуктивни в текущите си начинания.

Кралицата на чашите ви носи емоционална интелигентност, емпатия и интуиция. Вие сте в контакт със собствените си емоции и сте способни да съчувствате на другите. Общувате дълбоко и смислено с близките си и давате добри съвети.