Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Лъва е с тези 3 зодии

За всеки, който някога е мечтал да прави секс с известна личност, позволете ми да ви запозная със зодия Лъв – краля на зодиака. Сексът с представител на този знатен знак може да се опише като страстен, огнен и изключително забавен. Лъвът не се притеснява да експериментира в спалнята, а целият акт за него е едно грандиозно представление. А кой ще има възможността да се наслади на шоуто директно от първите редове, ще разберете от текста по-долу.

Дами и господа, представям на вашето внимание 3-те зодии, които ще изгарят в огнена страст, докато правят любов с мистър Лъв.

Овен

Първият огнен знак от зодиака, Овен, е идеалният партньор за Лъва, тъй като двамата споделят еднаква спонтанност и енергия, когато става дума за сексуални изживявания. Ако сексът беше спорт, то Овенът щеше да бъде шампионът по всички дисциплини. Освен това представителите на тази зодия са крайно непридирчиви към своите партньори, а Лъвът би се чувствал доста неловко, ако знае, че човекът, с който прави любов, ще го съди и преценя през цялото време. Двете зодии в тандем могат спокойно да се отдадат на качествен секс, без задръжки, без извинения и без никакво съжаление.



Близнаци

Любопитните Близнаци обожават да експериментират в спалнята, което ги прави перфектните партньори на Лъвовете и тяхната секси креативна страна. Според астролозите Близнаците ще ахват от възторг при всяко едно нестандартно предложение на кралете на зодиака, а какво по-голямо ласкателство за тях от галенето на мъжкото им его. Тази реакция ще подейства като истински афродизиак на горделивите Лъвове, които копнеят за възхвала и обожание през целия си съзнателен живот. Оттук насетне следват само още по-вълнуващи и ексцентрични сцени в леглото, за които би завидял дори и самият Казанова.



Водолей

Лъв и Водолей са срещуположи знаци, но както знаем в любовта и секса доста често противоположностите се привличат. Всъщност, макар в живота да реагират доста различно в отделни ситуация, в секса тези две зодии имат сходен темперамент и вкус. Например, както Лъвът, така и Водолеят не се страхуват да погазят патриархалните схващания за секса. Единствено Водолеят би дал тази свобода на ексцентричния Лъв да бъде себе си и да приложи на практика всички kinky идеи, които се въртят в разгорещената му от сексуални фантазии глава. От своя страна Лъвът ще спретне такова виртуозно шоу, че само един истински Водолей би оценил творчеството и таланта на неговия създател.

Четете още: Най-добрият секс за Близнаците е с тези 3 зодии