Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Водолея е с тези 3 зодии

Водолеят е зодия, която е известна със своето широко скроено съзнание, непредсказуемост и дори лека ексцентричност. Съответно не може да очаквате от подобен човек да си пада по традиционния секс, нали? За съжаление точно поради тези свои предпочитания, които задължително трябва да бъдат вълнуващи и разнообразни, той среща доста големи трудности в откриването на постоянен партньор в живота. За щастие съществуват 3 други знака от зодиака, с които Водолеят успява да изживее едно задоволително сексуално изживяване, а защо не и романтична и трайна интимна връзка. Ето кои са тези три зодии:

Овен

Съчетанието между огън и въздух е перфектно, когато става дума за секс. Овенът ще предразположи Водолея да престане да мисли и анализира прекалено много ситуацията, а да се отдаде единствено на своите действия и усещания. Според астролозите, Водолеите гледат да поддържат своя имидж на извисени и изискани личности, поради което често биват определяни като най-студената зодия. Но щом веднъж срещнат един истински страстен и решителен Овен по пътя си, техните издигнати стени от лед моментално ще се разтопят и с охота ще му отпуснат края. Овенът от своя страна се зарежда от жизнеността на Водолея и няма да се поколебае да се възползва от тази възможност за вдъхновение. Овенът е роден да задоволява желанията си, а Водолеят няма нищо против да участва в подобни плътски удоволствия.



Близнаци

Химията между Близнаците и Овена е безапелационна, вземайки под внимание въздушната природа и на двата знака. И двамата притежават отлични комуникационни умения и биват привлечени най-вече от интелекта на пртивоположния пол. Близнаците се отегчават до болка от еднообразието, а Водолеят с радост и ентусиазъм ще внесе нови и различни техники и любовни игри под завивките. Според астролозите първоначалната среща между тези две зодии води до лавинообразно развитие на връзката им. Тя започва като лек флирт, след това се превръща в приятелски секс, но физическото привличане помежду им е толкова силно, че отношенията им бързо преминават в интимни и дълготрайни връзки.



Лъв

На пръв поглед Водолеите и Лъвовете нямат нищо помежду си, още повече, че те са противположни знаци. Но както знаем в природата има закон, че противположностите се привличат и магията между тези две зодии не прави изключение. Лъвът открито изразява своето възхищение и любов към своя партньор и въпреки че Водолеят не е сред най-привързващите се зодии, той с удоволствие би приел обожанието и вниманието, което се изсипва върху него. Общото помежду им в сексуално отношение е фактът, че и двете зодии имат афинитет към използването на секс играчки в спалнята. Водолеят винаги има желание да подобри представянето си в леглото чрез различни иновативни техники и технологии, докато Лъвът е готов на всичко за едно забавно и незабравимо сексуално изживяване. Всеки един от тях ще се бори за вниманието на другия, но това не само, че няма да породи конфликти, а дори ще подейства благоприятно върху процеса, като удължи неговото времетраене.

Четете още: Най-добрият секс за Везните е с тези 3 зодии