Автор
Десислава Недева

Най-пълната Таро прогноза за всяка зодия през септември

Овен – Асо Жезли

Овните ще се радват на вдъхновение и желание за работа и доказване на лидерските си качества и умения. Те ще са изпълнени с енергия за действие и движение и може да си навлекат гнева на злонамерени колеги, но бързият им ум ще им предостави няколко хода преднина, така че нека не се притесняват от конкуренцията.



Телец – Двойка Чаши

Семейството и партньорските отношения ще стоят във фокуса на Телеца през този месец. Чувствате се хармонични отвътре и отвън и успявате да придадете баланс на връзките си с другите. Усещате как се свързвате на едно по-дълбоко ниво и благодарение на това ваше умение, извличате най-доброто и от двама ви. Добрите резултати няма да закъснеят.

Близнаци – Висшата жрица

Ако очаквате развитие по даден проект, по който работите от доста време, ще ви разочаровам, но ще се наложи да почакате още един месец. Не ви казвам да седнете и да мързелувате, но и не се втурвайте в нови начинания, защото няма да постигнете желания резултат. Използвайте момента, за да планирате внимателно всяка стъпка и да проучите добре материята, по която искате да работите.



Рак – Шестица Чаши

Раци, подгответе се за връщане назад в миналото, отдръпване от забързания начин на живот и промяна във финансовото ви положение. Възможно е да се върнете да живеете отново при родителите си или да напуснете добре планета работа, за да търсите щастието си в сфера, която отговаря на вашите мечти и цели. В този труден и съдбовен за вас момент, очаквайте мил жест от стар приятел, който ще ви даде сила и надежда, че не всичко е изгубено.

Лъв – Кралица Жезли

Месец септември ще дойде при вас като истинско проникновение. Знаете какво искате и как да го постигнете, така че успехът сам ще ви намери. Най-после сте осъзнали, че само вие знаете кое е най-доброто за вас. Научили сте се да разпознавате гласа на интуицията и не проявявате съпротива, за да го следвате. Ще намерите време и да си почивате и забавлявате, а съмишленици за това винаги има, така че нека партито да започне още сега.



Дева – Глупакът

Предстоят ви новости. Сякаш животът ви ще претърпи рестарт и ще се озовете в ситуация, в която ще трябва да започнете да градите всичко от нулата. В никакъв случай обаче няма да се почувствате отчаяни или обезверени. Напротив, Глупакът разкрива ентусиазма и дори детската наивност, че животът е прекрасен и най-хубавото тепърва предстои.

Везни – Паж Пентакли

Приятелството ще бъде лайтмотивът в живота на Везните през месец септември. Ще имате време и желание да общувате с близки хора и роднини, които ще ви зареждат с оптимизъм и ще ви помагат да осъществите целите си. Самото им присъствие ще ви дава кураж да се справите с новостите, които изникват пред вас. Вие по принцип сте старателни и прецизни в действията си, но е друго, когато страничен човек ви насърчи, окуражи и похвали.



Скорпион – Слънцето

Щастието, като самото слънце, ще ви преследва навсякъде, където отидете. Ще се чувствате спокойни и удовлетворени от живота и ще се наслаждавате на малките радости, които ви се предлагат всеки ден – весела петък вечер, слънчев пикник със семейството, позакъсняла, но страхотна ваканция на морето. В работата нещата също се развиват повече от чудесно и дори може да получите повишение или друг вид признание за своя труд.

Стрелец – Десетка Пентакли

Стрелците ще берат плодовете на своя труд и най-после ще получат шефското място, за което така упорито бленуват. Тази промяна в позицията и авторитета ви, ще ви накара да се замислите от къде сте тръгнали и до къде сте успели да стигнете с упорство и много усилия и лишения. Ще разгледате стар албум със снимки, който ще ви отведе в бащината къща и ще събуди много топли спомени от вашето детство.



Козирог – Звездата

През месец септември Козирозите ще са изпълнени с надежда за предстоящата есен и ще чертаят планове как да подобрят бъдещето си и да направят света едно по-добро място за живеене не само на тях самите, но и на цялото човечество. Може да им се прокрадват дори мисли за влизане в политиката. Заредете се с търпение обаче, защото нещата няма да се развиват толкова бързо, колкото сте очаквали, но пък надеждата, че все пак ще се случат никога няма да ви напусне.

Водолей – Кралица Чаши

Водолеите ще са на гребена на вълната на любовта. Те най-после ще открият човека, който цял живот са чакали и ще изпитат не просто страст, но и истинската обич, за която душата им бленува. Техният партньор ще бъде мил и грижовен и ще ги обсипва с комплименти, ще ги глези и ще им приготвя вкусна вечеря, но най-важното е, че двамата ще гледат в една посока и ще споделят сходни хобита, интереси и виждания за живота.



Риби – Рицар Жезли

Рибите да се подготвят за нови и вълнуващи приключения, защото идва месецът на спонтанните решения. Те ще бъдат изпълнени с ентусиазъм и желание за действие, което обаче ще бъде по-скоро необмислено, така че едва ли ще им помогне за осъществяването на голяма цел в техния живот. Възможно е неочаквано да вземат решение за пътуване в страната или чужбина и без много да чакат, ще се втурнат в това предизвикателство, за което веднага ще се намери и подходяща компания.

Четете още: Ретроградният Уран е тук, за да промени живота ни завинаги