Автор
Антония Дамянова

Носенето на какъв цвят дрехи привлича любовта и парите според зодията

Цветотерапията се използва в медицинската практика още в древен Китай и Египет. Влиянието на цвета върху човека е изследвано от физици, биолози и психотерапевти в продължение на няколко века.

Естествено, астрологията също не остава настрана. След стотици години изучаване на звездите и влиянието им върху човешкия живо ние знаем, че всеки зодиакален знак има свой собствен път към щастието, материалното благополучие и късмета в любовта. Път, в който важна роля изпълняват и цветовете.

И така, ето в какви цветове да се обличате, за да ви обичат парите и всички около вас:

Овен

Активните и емоционални Овни са основните двигатели на зодиака. Червените и черни цветове ще помогнат за укрепване на тяхната вътрешна енергия, необходима за привличането на благополучие и любов.

Телец

Ключът към богатството и любовта на Телеца е здравият разум и балансът. Паричната им енергия ще бъде подсилена от зелени и земни нюанси.

Близнаци

Любопитните, неуморими, активни и вечно млади Близнаци ще бъдат по-ярки и по-богати, ако допълнят гардероба си със светложълто и синьо.

Рак

Раците е добре да избират екрю или сребрист цвят. Те ще донесат на притежателите си пари и любов.

Лъв

Ако сте Лъв, тогава обърнете внимание на оранжевото и златното. Тези цветова ще подчертаят вашата харизма и ще помогнат за реализирането на финансовите ви амбиции.

Дева

Любовта и богатството на практичните и разумни Деви ще бъдат привлечени от бежови и кафяво-зелени нюанси.

Везни

Деликатните пастелни нюанси на розово и прасковено са ключът към щастието на очарователните и хармонични Везни.

Скорпиони

Проницателните Скорпиони едва ли се нуждаят от допълнителен източник, тъй като имат парична енергия в кръвта си. Но ако искате да я подобрите, тогава изберете черно или цвят Марсала.

Стрелец

Енергията на главните стратези на зодиака - оптимистичните Стрелци - ще бъде разкдвижена от лилави и сини цветове.

Козирог

Кафявото и графитът са чудесни парични талисмани за системния и целенасочен Козирог.

Водолей

За независимия и ориентиран към бъдещето Водолей тъмн синьото и металическият цвят са идеални.

Риба

Творческите и духовни Риби ще бъдат заредени със синьо-зелено или аквамарин.

Ако в момента не можете да откриете в гардероба си дреха с цвят според зодиакалания ви знак, облечете тоалет в бяло. Това е най-универсалният нюанс за привричане на финансово благополучие, който подхожда на всички без изключение. И помнете, цветът в астрологията има кумулативен ефект. Колкото по-често носите вашия късметлийски цвят, толкова по-бързо ще дойдат желаните резултати.

Четете още: Талисман за късмет: Какви бижута ни пазят от зли очи и привличат пари