Нострадамус не греши: до края на 2022 година 3 зодии ще се къпят в пари

11 август 2022 | 17:30
21092
4
Снимки: Unsplash, Pixabay
4

Доста от пророчествата на Нострадамус са се сбъднали. Все още не е разгадана тайната на предсказанията му. Пророкът изучава окултни науки, които успешно комбинира с астрология. По този начин формира неговите прогнози.

Написани преди почти пет века, неговите стихотворни пророчества продължават да изумяват света с тяхната точност и оригиналност.

Феноменалният астролог предсказва, че три зодиакални знака ще успеят да увеличат финансовото си състояние до края на 2022 година. Ето кои са те:

Близнаци

пари

Едни от щастливците в зодиака ще бъдат Близнаците. Кариерата им стремглаво ще върви нагоре. Периодът от август до края на годината ще бъде най-благоприятен за тях. Те ще постигнат всичко, което са планирали, но ще им трябва повече упоритост това да се случи. Рисковете ще бъдат оправдани и парите ще влязат в техния джоб. Възможно е да си купят нещо голямо - апартамент, имот или автомобил. Като съвет: не трябва да профукват парите си за ненужни неща. Да внимават с взимането и даването на заеми, защото финансовият късмет тогава няма да е с тях. Дева

пари

Нострадамус вещае на Девите повече постъпления в края на лятото или в началото на зимата. Представителите на тази земна зодия може да получат неочаквани печалби без много труд, което допълнително ще ги мотивира. Важното е да използват средствата по предназначение и ако може да погасят кредитите или заемите си предсрочно. Шансовете за успешна реализация са напълно реални и постижими, трябва само малко повече воля и решителност.

Риби

пари

Мечтите на Рибите ще се превърнат в реалност през 2022 година. Тяхното хоби може да се превърне в професия. В края на лятото, през есента и зимата Рибите имат най-голям шанс да се замогнат сериозно. Важното е да мислят, преди да предприемат нещо. В никакъв случай не трябва да прибързват. От първостепенно значение е да се доверят на интуицията си - тя в никакъв случай няма да ги подведе. Ако са смели и решителни - резултатите няма да закъснеят и парите ще потекат към тях.


Четете още: 3-те зодии, които постоянно досаждат на хората

Още по темата

Коментари

4 РИБИ
  04 септември 2022 | 11:28 отговор
 

Тинтири минтири, глупости на търкалета. Щял съм да се къпя в пари!

 
3 Жан
  11 август 2022 | 22:56 отговор
 

с хиперинфлацията не само ще се къпете в пари, но и ще се топлите с тях

 
 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 07:44

Че може да настъпи втора Жанвиденова зима. Помниш ли първата или си много малък ?

2 Бивш от МВР
  11 август 2022 | 17:48 отговор
 

Sabrina Salerno - Boys, boys, boys (Full HD) - 02.10.2021

 
1 Бивш от МВР
  11 август 2022 | 17:45 отговор
 

А мохамед али сгреши че се покръсти.

 
 
Бивш от МВР
11 август 2022 | 17:45

Я не съм асен а съм асан.

 
Бивш от МВР
11 август 2022 | 17:46

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
11 август 2022 | 17:46

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
11 август 2022 | 17:47

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
11 август 2022 | 17:47

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени